yeraltı mezarlığı herobrine ile savaşmak (caga adventure)

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
enesarda ismin onur salonuna eklendi yeni cıkcak olan newyork istilası adlı mapda vip oyuncu olarak win rarını indirebilirsin (cıkınca)

onur salonunda sadece 4 kişilik yer kaldı acele edin

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
mediafire ile indirebilirsin kardeşim inmemesi mümkün değil ama senin için tekrardan upload yapayım

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
enesarda ismin onur salonuna eklendi yeni cıkcak olan newyork istilası adlı mapda vip oyuncu olarak win rarını indirebilirsin (cıkınca)

onur salonunda sadece 4 kişilik yer kaldı acele edin
Ne zaman biter?Hem maplerde yardim edebiliyormuyum.Edebiliyorsam ne mutlu bana :D

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeraltı mezarlığı adlı map 2.kişilik oynanamaz cünkü 2.kişi için gerekli esyalar verilmemiştir newyork istilası adlı harita 2.kişilik için hazırlanmakdadır ama 2.kişi 1.kişinin yanında doğmuyacaktır harita ile ilgili her şey yaarın acıklancak büyük ihtimal yarın harita hazır olcak onur salonu tamamen dolduruldugunda ise harita paylaşılacaktır

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bu haritadaki onur salonu bitmeden yeni çıkmakda olan Newyork istilası city map adventure mapı cıkmayacaktır onur salonunda ismi olan arkadaşlar lütfen skype iletişimi kullansınlar yoksa Vip avantajları olan winrarı alamazlar newyork istilası adlı map free oynamak zorunda kalırlar

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haritanın onur salonu kapatılmıştır onur salonuna giren arkadaşlara teşekür ederiz Cıkmakda olan newyork istilası (vip player) olarak bu mapı oynayacaklardır

önemli not: yeraltı mezarlığı adlı harita tam 273 defa indirilmişttir indiren arkadaşlara cok teşekür ederiz (mediafire den baktım)

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Caga adventure mapları yoğun indirme aldı özeliklede yeraltı mezarlığı adlı harita 300 e yakın indirme aldı deneyen katkıda bulunan herkese teşekür ederiz

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim yandim yenmesine de bunun ateş topu ters tepince kendi yandı keşke yünden yapmasaydınız :D

Ekli dosyalar

• 2012-11-25_12.54.19.png
    2012-11-25_12.54.19.png
    565.4 KB · Görüntüleme: 446

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Caga adventure mapları yoğun indirme aldı özeliklede yeraltı mezarlığı adlı harita 300 e yakın indirme aldı deneyen katkıda bulunan herkese teşekür ederiz
linkini sadece bu foruma mı koydun başka forumlar da da yayınladın mı ? :surprise: