yeraltı mezarlığı herobrine ile savaşmak (caga adventure)

latif

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
buyur :D ismimi isterim orda :D

Ekli dosyalar

• 2012-11-25_20.51.15.png
    2012-11-25_20.51.15.png
    593.7 KB · Görüntüleme: 469

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben biraz fazla hırpalamışım anlaşılan siz sadece kafayı uşurup bırakmışsınız :D
Benim şansıma yandı ama ya :D

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu onur salonu ne kardeşim ? ilk defa duydum da...
onur salonu haritayı bitirip forumda ismi olan oyunculardır ve özellikleride vardır mesela söyle bir özeliği var caga adventure maplarından birini oynadınız ve onur salonuna girdiniz bu mapın 2 cıkarsa yada başka buna benzer bir harita cıkarsa onur salonundaki oyuncular için 2.map kolaylıklarla bitirebilme sansları olcak ama forumdaki konudaki linki indiripde oynarlarsa biraz zorlanırlar işin aslı sudur onur salonunda yer aldıysan bir sonraki map VİP PLAYER şeklinde oynayabilirsin ama onur salonunda adın yoksa cıkcak olan mapları free şeklinde oynama fırsatı vardır

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
onur salonu haritayı bitirip forumda ismi olan oyunculardır ve özellikleride vardır mesela söyle bir özeliği var caga adventure maplarından birini oynadınız ve onur salonuna girdiniz bu mapın 2 cıkarsa yada başka buna benzer bir harita cıkarsa onur salonundaki oyuncular için 2.map kolaylıklarla bitirebilme sansları olcak ama forumdaki konudaki linki indiripde oynarlarsa biraz zorlanırlar işin aslı sudur onur salonunda yer aldıysan bir sonraki map VİP PLAYER şeklinde oynayabilirsin ama onur salonunda adın yoksa cıkcak olan mapları free şeklinde oynama fırsatı vardır
ben free biçiminde zorlanarak oynamayı tercih ederim :D

ww97

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
al geberdi :D

Ekli dosyalar

• 2012-11-26_19.44.02.png
    2012-11-26_19.44.02.png
    489.5 KB · Görüntüleme: 395