Sylluxx
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
ok tartışmayacagımBaşkalarının başarısızlığı ile mutlu oluyorsan söyleyebilecek söz kalmamıştır. (IceNetwork başarısız anlamında söylemedim.)
ok tartışmayacagımBaşkalarının başarısızlığı ile mutlu oluyorsan söyleyebilecek söz kalmamıştır. (IceNetwork başarısız anlamında söylemedim.)
Burası bir forum. Seviyeli olarak istediğin kadar tartışabiliriz.ok tartışmayacagım
Öncelikle Teşekkürler 1.si Korumayı Bulana Kadar Serbest Dedik SS gelirse banlıyoruz 1 günde 40 kisi banlıyoruzServerde hileler SERBEST !
Adam 300 metreden vuruyor serbest herkes hile adminler cevap vermiyor chat 7/24 kapalı kimseyle konuşamıyoruz bile. Server bildiğin REZALET durumda şu an . Bunu bile okuyacaklarından şüpheliyim .
Ahaha hocam çok güzel afferim sana Teşekkür ayağına filan iyi görünmeye çalışma .Öncelikle Teşekkürler 1.si Korumayı Bulana Kadar Serbest Dedik SS gelirse banlıyoruz 1 günde 40 kisi banlıyoruz
2. olay ise Event Vakitlerinde chati Kapatıyoruz Sizde Event Zamanı Gelmissinizdir
3. ise İyi Forumlar İyi Günler
Tamam Sizsiniz iyi günlerAhaha hocam çok güzel afferim sana Teşekkür ayağına filan iyi görünmeye çalışma .
Adam kill aura ile 300 metreden kesti chat kapalı kimseye ulaşamıyoruz . Rehbere mesaj atıyorum bakmıyor en sonunda küfür edince mutelemeyi iyi biliyor ama
Event vakitlerinde chatı kaparsınız eyvallah event bitti hatta 1 saat filan geçti hala kapalıydı bu da bir bahane değil . Ve ayriyetten IceMC ile kendinizi kıyaslamayın bence ben IceMC'de kaç ayımı geçirdim ve Kayra (Ragnarak) kadar ilgili adminde görmedim . Sunucu gayet iyiydi hileler azdı görülen banlanıyordu ve kendi fikirleri vardı en azından . Bence boşuna karşılaştırma yani .
Bir eleştiriyi kaldıramayacak kadar acizsiniz.Tamam Sizsiniz iyi günler
OK PEKİ ...Bir eleştiriyi kaldıramayacak kadar acizsiniz.
Teşşekkürler yok tabii ki Kötü olsa Bile Saygı Duyarım Forumdaki bazı Kişiler Gibi Baltalama Amacınız yok Teşekkürler İyi Günler İyi Forumlar...Adminler Serverin ormanı bayagı kötü (düzeni) claimleri kaldırın temizlerseniz iyi olur
bosuna claimleri kaldırın ws atilmaz halde orman yorumum kötü anlamda degil saygılarımla
Buna acizlik denmez ki, Asilliktir bu adam seninle polemiğe girmek bile istememiş. Sunucuya girdim bi kez baktım çıktım. Başarılı buldum, Her zaman savunacağım bir sunucudur... @SylluxxBir eleştiriyi kaldıramayacak kadar acizsiniz.
Bence 300 metre abartı değil mi? Hack olmuş olabilir karşıda ki, kendini geliştir o zaman. Gir pvp sunucularına geliş. Ya da bu 300 metre muhabbetini açacak kadar eziksen, MineCraft'ı oynamayı bırak...Ahaha hocam çok güzel afferim sana Teşekkür ayağına filan iyi görünmeye çalışma .
Adam kill aura ile 300 metreden kesti chat kapalı kimseye ulaşamıyoruz . Rehbere mesaj atıyorum bakmıyor en sonunda küfür edince mutelemeyi iyi biliyor ama
Event vakitlerinde chatı kaparsınız eyvallah event bitti hatta 1 saat filan geçti hala kapalıydı bu da bir bahane değil . Ve ayriyetten IceMC ile kendinizi kıyaslamayın bence ben IceMC'de kaç ayımı geçirdim ve Kayra (Ragnarak) kadar ilgili adminde görmedim . Sunucu gayet iyiydi hileler azdı görülen banlanıyordu ve kendi fikirleri vardı en azından . Bence boşuna karşılaştırma yani .