| MiraNetwork | | Faction | 1.8 - 1.12.2 | BankaSoygunu - Marijuana - Boss - Rütbe | Haydi Sende Aramıza Katıl ...

BurkiAga

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Sunucuda Bir Sorun Vardır Çözümünü Arıyorum İyi Günler

ShirnkTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Serverde hileler SERBEST !
Adam 300 metreden vuruyor serbest herkes hile adminler cevap vermiyor chat 7/24 kapalı kimseyle konuşamıyoruz bile. Server bildiğin REZALET durumda şu an . Bunu bile okuyacaklarından şüpheliyim .

Sylluxx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverde hileler SERBEST !
Adam 300 metreden vuruyor serbest herkes hile adminler cevap vermiyor chat 7/24 kapalı kimseyle konuşamıyoruz bile. Server bildiğin REZALET durumda şu an . Bunu bile okuyacaklarından şüpheliyim .
Öncelikle Teşekkürler 1.si Korumayı Bulana Kadar Serbest Dedik SS gelirse banlıyoruz 1 günde 40 kisi banlıyoruz
2. olay ise Event Vakitlerinde chati Kapatıyoruz Sizde Event Zamanı Gelmissinizdir
3. ise İyi Forumlar İyi Günler

ShirnkTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Teşekkürler 1.si Korumayı Bulana Kadar Serbest Dedik SS gelirse banlıyoruz 1 günde 40 kisi banlıyoruz
2. olay ise Event Vakitlerinde chati Kapatıyoruz Sizde Event Zamanı Gelmissinizdir
3. ise İyi Forumlar İyi Günler
Ahaha hocam çok güzel afferim sana Teşekkür ayağına filan iyi görünmeye çalışma .
Adam kill aura ile 300 metreden kesti chat kapalı kimseye ulaşamıyoruz . Rehbere mesaj atıyorum bakmıyor en sonunda küfür edince mutelemeyi iyi biliyor ama :)
Event vakitlerinde chatı kaparsınız eyvallah event bitti hatta 1 saat filan geçti hala kapalıydı bu da bir bahane değil . Ve ayriyetten IceMC ile kendinizi kıyaslamayın bence ben IceMC'de kaç ayımı geçirdim ve Kayra (Ragnarak) kadar ilgili adminde görmedim . Sunucu gayet iyiydi hileler azdı görülen banlanıyordu ve kendi fikirleri vardı en azından . Bence boşuna karşılaştırma yani .

BurkiAga

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ahaha hocam çok güzel afferim sana Teşekkür ayağına filan iyi görünmeye çalışma .
Adam kill aura ile 300 metreden kesti chat kapalı kimseye ulaşamıyoruz . Rehbere mesaj atıyorum bakmıyor en sonunda küfür edince mutelemeyi iyi biliyor ama :)
Event vakitlerinde chatı kaparsınız eyvallah event bitti hatta 1 saat filan geçti hala kapalıydı bu da bir bahane değil . Ve ayriyetten IceMC ile kendinizi kıyaslamayın bence ben IceMC'de kaç ayımı geçirdim ve Kayra (Ragnarak) kadar ilgili adminde görmedim . Sunucu gayet iyiydi hileler azdı görülen banlanıyordu ve kendi fikirleri vardı en azından . Bence boşuna karşılaştırma yani .
Tamam Sizsiniz iyi günler

ElfonseReyiz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adminler Serverin ormanı bayagı kötü (düzeni) claimleri kaldırın temizlerseniz iyi olur :)
bosuna claimleri kaldırın ws atilmaz halde orman yorumum kötü anlamda degil saygılarımla

FireStarr

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İlk Once Shirnk Misin nesin chat Event Saatleri Kapalıdır !!! Sizde O zaman gelmişinizdir... Hileler Derseniz Her Sunucuda Hile vardır !!!!.. İlgi Derseniz Ts Adresi Üzerinden Bilgi Veriliyor Sen bunları ilk önce bil sonra laf at !!!!!!!!!!!

BurkiAga

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adminler Serverin ormanı bayagı kötü (düzeni) claimleri kaldırın temizlerseniz iyi olur :)
bosuna claimleri kaldırın ws atilmaz halde orman yorumum kötü anlamda degil saygılarımla
Teşşekkürler yok tabii ki Kötü olsa Bile Saygı Duyarım Forumdaki bazı Kişiler Gibi Baltalama Amacınız yok Teşekkürler İyi Günler İyi Forumlar...

Son düzenleme:

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

Sıcak sıcak. Buda burda dursun dedim. Yoksa hiçbir şey göstermek istemedim Burak gibi.

xTheHeist

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bir eleştiriyi kaldıramayacak kadar acizsiniz.
Buna acizlik denmez ki, Asilliktir bu adam seninle polemiğe girmek bile istememiş. Sunucuya girdim bi kez baktım çıktım. Başarılı buldum, Her zaman savunacağım bir sunucudur... @Sylluxx

Bence 300 metre abartı değil mi? Hack olmuş olabilir karşıda ki, kendini geliştir o zaman. Gir pvp sunucularına geliş. Ya da bu 300 metre muhabbetini açacak kadar eziksen, MineCraft'ı oynamayı bırak... :)