MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Sunucuya kayıt olamıyorum, sorunun bende olduğunu düşünmüyorum.
Tüm boşluklar dolu olmasına rağmen "Lütfen tüm alanları doldurun." hatası alıyorum.
İlgilenirseniz sevinirim, iyi günler.
Sunucu hard diskleri dolduğundan genel olarak bir sorun yaşanmaktaydı, hemen farkedip olayı çözdük. Tekrar deneyebilirsiniz :)

Sherlock_Holmes

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sunucu hard diskleri dolduğundan genel olarak bir sorun yaşanmaktaydı, hemen farkedip olayı çözdük. Tekrar deneyebilirsiniz :)
Şimdide skywars sunucusundaki hatalarla uğraşıyorum..
Sebepsiz yere oyuna giriş yaptığımızda geri sayım başladığında her -1 saniyede
yönümüzü saçma sapan yerlere çeviriyor ve süre sona erdiğinde
"Arenada yeterli oyuncu olmadığı için sayaç durdu." hatası alıyoruz.

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Şimdide skywars sunucusundaki hatalarla uğraşıyorum..
Sebepsiz yere oyuna giriş yaptığımızda geri sayım başladığında her -1 saniyede
yönümüzü saçma sapan yerlere çeviriyor ve süre sona erdiğinde
"Arenada yeterli oyuncu olmadığı için sayaç durdu." hatası alıyoruz.
Kodlamalarla ilgili bir kaç sıkıntı mevcuttu, sorun çözüldü. Detaylı bilgi:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

DarkWarriorTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Anlaşıldı cevap vermiceksiniz bu kafa ile fazla yürüyemezsiniz insanlara yardım etmeli sorunlarına çözüm bulma kafasında olmalısınız zira sunucu sahibisiniz.Sorduğum soru sizi zor durumda bırakacak soru değildi bir kaç kelime cevap yazmayı fazla görüyorsunuz.Belli ki kişiliğinizden kaynaklı neyse iyi oyunlar size bundan sonra cevap yazmaya da gerek yok zira ben cevabımı aldım.

MydogMaxiboy

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
sitenize girmem yaklaşık 14 dakikamı aldı daha sonra ordan kayıt sayfasına geçmemde yaklaşık bi o kadar sürdü sitenizde bir sıkıntı var galiba çünkü sadece evdeki internetten değil mobil veridende girmeyi denedim aynı sürede giriyor

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Öncelikle sunucunuz çok iyi sağlam,birde skyblock sunucunuzda ada da mob spawnlanmıyo bi bakarmısınız.Kolay gelsin iyi oyunlar
Adalarda mob spawnlanma limiti düşürüldü, oyun içi gerekli kurallar sağlanırsa moblar sorunsuz doğar, chunk başı limit vardır.
Burası destek yeri değil, burada sadece görüşlerinizi yazın, oldu da çok önemli bir sorun çıkarsa (Siteye erişim sıkıntısı, Sunucuya erişim sıkıntısı) tabi ki buradan yazabilirsiniz fakat ufak sorunlar için boşuna mesaj atmanıza gerek yok.

sitenize girmem yaklaşık 14 dakikamı aldı daha sonra ordan kayıt sayfasına geçmemde yaklaşık bi o kadar sürdü sitenizde bir sıkıntı var galiba çünkü sadece evdeki internetten değil mobil veridende girmeyi denedim aynı sürede giriyor
Yeni geliştirdiğimiz şehirler arası sıralama sistemi için alt yapı çalışmaları sürmekteydi, tamamlandı şu an sorunsuz olarak girebilirsiniz.

Konu güncel, yakında güncellemeler geliyor!

ThisIsPro

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Abi ImSaleh diye birisi benim 2.5M paramı aldı Viphammaddeye Sokcam Dedi Soktu Ama Kırılmıyodu Abi Dolandırıldım

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Güncelleme ile yapılan iyileştirmeler veya eklenen yenilikler:
  • Giriş sunucularında kullanılan Authme eklentisi çökmelere ve aşırı bağlantı kullanımı sorunundan silinmiş. CraftRise ekibi tarafından yeni bir giriş eklentisi kodlanmıştır. Bu yeni giriş eklentisiyle, giriş sorunları tamamiyle çözülmüş durumda.
  • Lobi sunucuları için yeni menü ve iskelet sistemi tasarlandı.
  • Lobi sunucuları için yeni skor tablosu sistemi tasarlandı.
  • Lobi sunucuları için yeni yapı hazırlandı.
  • Factions sunucusu korumalı alanlara at ile giriş sorunu çözüldü.
  • SurvivalGames, Rush, EggWars, SkyWars ve diğer oyunlar için yeni yapılar çok yakında!
  • Tüm oyunlarda skor tablolarında değişime gidilecek.
  • Factions ve SkyBlock sunucuları için hile koruması getirilecek. (Yüksek ihtimal)
  • SurvivalGames/Rush oyunlarında oluşan aşırı Ping ve Lag sorunları çözüldü.
  • SkyWars arenalarının yok olma sorunu çözüldü.
  • EggWars ve Rush oyunlarında yatak/yumurta kırma sorunu çözüldü.
  • EggWars ve Rush oyunlarında sonsuzluğa düştükten sonra başlangıç noktasına atıp tekrar ölme sorunu çözüldü.
  • EggWars sunucularında arena limitini aşma sorunu çözüldü.
  • Lobi sunucularındaki İskelet sistemleri değiştirildi, geleceğe dönük çok sayfalı sistem ve daha rahat sunuculara girmeniz için yeni bir sistem kodlandı.
  • Mini Oyunlardaki gereksiz kodlar temizlendi, daha stabil bir oyun keyfi için gerekli çalışmalar yapıldı.
  • Mini Oyunlarda haksız yere oyundan atma sistemi çözüldü, yeni sistem ile artık ping ve sunucu performansı kontrol ediliyor.
  • Bir kaç yazı stili değiştirildi.
  • Mini Oyunlar ve Lobi sunucuları yeni yapılar çok yakında!
  • Herobrine kaldırıldı!

Konu güncel! Yeni harita güncellemesi çok yakında!

YENİ GÜNCELLEME:

Güncelleme ile yapılan iyileştirmeler veya eklenen yenilikler:

• Destek sistemi baştan kodlandı, hemen göz atmalısın!
  • Web sitemizin alt yapısı baştan kodlandı, daha stabil bir arayüz sizi bekliyor.
  • Açık artırma sistemi gereken ilgiyi görmediği için kaldırıldı, sunucumuzun daha da büyüdüğü zamanlarda açmayı planlıyoruz.
  • Ticaret sisteminde oluşan küçük hatalar çözüldü.
  • Factions ve Skyblock oyunlarında arenaya girişte artık rastgele konumlara gönderiyor.
  • Factions oyununda oyuncular VIP hammade'ye girişi engellendi.
  • Factions, Skyblock, Creative oyunlarının skor tabloları yeniden düzenlendi.
  • Factions oyununda arenaya gitme sorunları çözüldü.
  • SurvivalGames oyunlarında oluşan bir kaç hata çözüldü.
  • Multi arena sistemleri artık daha stabil çalışacak şekilde tekrar kodlandı, %50'ye yakın RAM kullanımı düşürüldü.
  • Herobrine kaldırıldı!

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Serverınıza şöyle bir göz attım. Acayip derecede hile var. Hile korumalarını geliştirmeli ve artırmalısınız.

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Konu güncel:
SkyWars oyun sunucuları için yeni 3 harita eklendi!
Lobi sunucuları iskelet sistemi ve sayfalama sistemlerinde oluşan küçük sorunlar çözüldü.

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0