Sayısız Trojen Virüsü Çıktı Bilgisayarda Ne Yapmalıyım Acil Yardım!

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Combofix adam bile öldürür. Ama kullanmayı beceremezsiniz bilgisayarınıza format atmanız gerekir.

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@AzlaazTR eğer virüs bir keyloger'sa bütünleşebilirsin ama Trojen'se olaylar öyle degil 50 tane trojen var diyorsun, ilk öncelikle temiz bir format daha iyi gelir yada ondan da beteri bir adet kaspersky reçetene yaziyorum tabi virüs kaspersky kurmana %90 izin vermeyecektir cünkü virüslerin kodlarının içindeki özellikle güçlü bir trojense ilk başta 10-20 gün klasör kopyalama ve açma böylece kendini virüs programına birden cok virüs varmış gibi gösterme ve sonra trojeni yapan kişinin komutuyla birden havaya ucurmaktır yani program silme virüs programını kapatma firewall kapatma vesaire gibi düşün (Pluge İnc oyununu biliyorsan virüs yayilir sonradan bir anda öldürür o taktik yani) sana önerim temiz bir format sonra avast olur kaspersky olur (pc güclüyse) eset (yükleme) virüs programlarını kurup bilincli bir kullanıcı olmandır gidip aa minecraft şu mod var aa şu script var aa bu var aa ..... diye indirirsen veya girersen olmaz yeni tür trojenler sitelerdende bulaşabiliyor (HTML DROP) iyiki bilgisayarına crypt girmemiş şanslısın bir format at ve kurtul usb bellek ve hdd takmaktan sakın ki şu an virüs girmesin başarılar sana..

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
@AzlaazTR eğer virüs bir keyloger'sa bütünleşebilirsin ama Trojen'se olaylar öyle degil 50 tane trojen var diyorsun, ilk öncelikle temiz bir format daha iyi gelir yada ondan da beteri bir adet kaspersky reçetene yaziyorum tabi virüs kaspersky kurmana %90 izin vermeyecektir cünkü virüslerin kodlarının içindeki özellikle güçlü bir trojense ilk başta 10-20 gün klasör kopyalama ve açma böylece kendini virüs programına birden cok virüs varmış gibi gösterme ve sonra trojeni yapan kişinin komutuyla birden havaya ucurmaktır yani program silme virüs programını kapatma firewall kapatma vesaire gibi düşün (Pluge İnc oyununu biliyorsan virüs yayilir sonradan bir anda öldürür o taktik yani) sana önerim temiz bir format sonra avast olur kaspersky olur (pc güclüyse) eset (yükleme) virüs programlarını kurup bilincli bir kullanıcı olmandır gidip aa minecraft şu mod var aa şu script var aa bu var aa ..... diye indirirsen veya girersen olmaz yeni tür trojenler sitelerdende bulaşabiliyor (HTML DROP) iyiki bilgisayarına crypt girmemiş şanslısın bir format at ve kurtul usb bellek ve hdd takmaktan sakın ki şu an virüs girmesin başarılar sana..
Benim yardım istediğim yoktu kardeş :D pcnin ölmesini istiyorum zaten ondan hiçbir şey yapmıyorum.

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olum ne korkaksiniz, ben kendi elimde siliyorum virüsleri,
cmd > msconfig > startup burdaki herşeyi kapatip res çekin tamamdir, hiçbişey olmaz. Zaten virüs olsada çalışmaz.
O da bir çözüm fakat bende bazı önemli şeylerin bilgisayar başladığında başlaması gerekiyor ve virüsler kendini bu önemli şeyler gibi gösterebiliyor sanırsam.

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Sorun Çözüldü 15 TLye rahat format attırdım ve LoL'ü de silmemiş adam.
Bi malwarebytes yada bitdefender indirseydin keşke :c ,

O Nasıl format oluyor. Formatt attım diyip kandırmasın. Format attıktan sonra hard disk'deki herşeyin temizlenmesi lazım bu yüzden format deniyor.
Adam diski ayırmış yada yedeklemiş olabilir, ama 15TL format atıcam diyipte gidip virüsleri silmişte olabilir =D