I
Iskefiyeli18
Ziyaretçi
Combofix adam bile öldürür. Ama kullanmayı beceremezsiniz bilgisayarınıza format atmanız gerekir.
Benim yardım istediğim yoktu kardeş@AzlaazTR eğer virüs bir keyloger'sa bütünleşebilirsin ama Trojen'se olaylar öyle degil 50 tane trojen var diyorsun, ilk öncelikle temiz bir format daha iyi gelir yada ondan da beteri bir adet kaspersky reçetene yaziyorum tabi virüs kaspersky kurmana %90 izin vermeyecektir cünkü virüslerin kodlarının içindeki özellikle güçlü bir trojense ilk başta 10-20 gün klasör kopyalama ve açma böylece kendini virüs programına birden cok virüs varmış gibi gösterme ve sonra trojeni yapan kişinin komutuyla birden havaya ucurmaktır yani program silme virüs programını kapatma firewall kapatma vesaire gibi düşün (Pluge İnc oyununu biliyorsan virüs yayilir sonradan bir anda öldürür o taktik yani) sana önerim temiz bir format sonra avast olur kaspersky olur (pc güclüyse) eset (yükleme) virüs programlarını kurup bilincli bir kullanıcı olmandır gidip aa minecraft şu mod var aa şu script var aa bu var aa ..... diye indirirsen veya girersen olmaz yeni tür trojenler sitelerdende bulaşabiliyor (HTML DROP) iyiki bilgisayarına crypt girmemiş şanslısın bir format at ve kurtul usb bellek ve hdd takmaktan sakın ki şu an virüs girmesin başarılar sana..
trojenler exe değildirOlum ne korkaksiniz, ben kendi elimde siliyorum virüsleri,
cmd > msconfig > startup burdaki herşeyi kapatip res çekin tamamdir, hiçbişey olmaz. Zaten virüs olsada çalışmaz.
Neredeyse bütün virüsler kendini başlangıca ekler, eğer bilgisayar açıldığında aktifleşmezse zaten virüs çalışmaz.trojenler exe değildir![]()
O da bir çözüm fakat bende bazı önemli şeylerin bilgisayar başladığında başlaması gerekiyor ve virüsler kendini bu önemli şeyler gibi gösterebiliyor sanırsam.Olum ne korkaksiniz, ben kendi elimde siliyorum virüsleri,
cmd > msconfig > startup burdaki herşeyi kapatip res çekin tamamdir, hiçbişey olmaz. Zaten virüs olsada çalışmaz.
O Nasıl format oluyor. Formatt attım diyip kandırmasın. Format attıktan sonra hard disk'deki herşeyin temizlenmesi lazım bu yüzden format deniyor.Sorun Çözüldü 15 TLye rahat format attırdım ve LoL'ü de silmemiş adam.
Bi malwarebytes yada bitdefender indirseydin keşke :c ,Sorun Çözüldü 15 TLye rahat format attırdım ve LoL'ü de silmemiş adam.
Adam diski ayırmış yada yedeklemiş olabilir, ama 15TL format atıcam diyipte gidip virüsleri silmişte olabilir =DO Nasıl format oluyor. Formatt attım diyip kandırmasın. Format attıktan sonra hard disk'deki herşeyin temizlenmesi lazım bu yüzden format deniyor.
15 Tl'ye atmasının sebebi 5 yıllık tanıdığım olması olabilir.Ona güvenim sonsuz zaten.Bi malwarebytes yada bitdefender indirseydin keşke :c ,
Adam diski ayırmış yada yedeklemiş olabilir, ama 15TL format atıcam diyipte gidip virüsleri silmişte olabilir =D
Ben beleşede atarım sen boot işlerinden anlasan15 Tl'ye atmasının sebebi 5 yıllık tanıdığım olması olabilir.Ona güvenim sonsuz zaten.
Formattan sonra Java yükledim yine Mc açmaya çalıştım yine açılmadı.Şaşırmadım tabiiki .-.Ben beleşede atarım sen boot işlerinden anlasanFormattan sonra güncellemeler sıkıntı nete bağlı zaman alıyor yoksa çok kolay bi iş
![]()
Anladığım kadarıyla o kart java ile yapılan 1.8x üstü sürümleri açmıyor. Kaliteli 1.7.10 serverlar mevcut onlardan devam et. Yeni bir bilgisayar alana kadar.Formattan sonra Java yükledim yine Mc açmaya çalıştım yine açılmadı.Şaşırmadım tabiiki .-.