GrayAsteroid
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Abi ben şu an neden server'A giremiyorum ip falanmı deiştirildi yada sorun bndemi ?
Bakimdaydi Abicim Güncell Konu güncell forumAbi ben şu an neden server'A giremiyorum ip falanmı deiştirildi yada sorun bndemi ?
Ahahaha Siz İlkhan Olmalisiniz Bizim Maplarimiz World Downloader İle Çalip Sunucu Acip maplar benim diyip ahmetmelihtr ve beyazzenci plugin paketi kullanan insanmı bunu bana diyor .s hm peki yorumunuz için teşekkür ederimArena çalıntı Sunucu Berbat
tmm elinize sağlık bu arada serveri çok sevdim fena bağlandımBakimdaydi Abicim Güncell Konu güncell forum
Sorulariniza Hazirim Güncell konu güncell forum![]()
her şey Sizin İçin Asil Biz Teşekkür Ederiz İyi Oyunlar Dileriz Konu Güncelltmm elinize sağlık bu arada serveri çok sevdim fena bağlandım
Emre Vip hammadde yapamıyorum. Gelip Yaparmısın Dedigin Zamanları Unutma Ve Ben Hayatımd map dowlander diye bir şey duymadım hatta arenamızın yapılıs video su bile var.Ahahaha Siz İlkhan Olmalisiniz Bizim Maplarimiz World Downloader İle Çalip Sunucu Acip maplar benim diyip ahmetmelihtr ve beyazzenci plugin paketi kullanan insanmı bunu bana diyor .s hm peki yorumunuz için teşekkür ederim
Niye Düşmanima Yardim Edeyimki? Ettigin Küfürleri Unutmadim İyi Oyunlar İyi ForumlarEmre Vip hammadde yapamıyorum. Gelip Yaparmısın Dedigin Zamanları Unutma Ve Ben Hayatımd map dowlander diye bir şey duymadım hatta arenamızın yapılıs video su bile var.
Teşekkür Ederiz Yorumun İçin <3Başarılı Sunucu Tebrikler
Güzel yorumun icin tesekkürler ilginizi bir kenarima koyacam elimden geldigini yapmaya calisiyorumServerinizi 1-2 aydir takip ediyorum oyuncunuz oldugumu soyleyemem ama Serverinizin build cok kotu bunu size bir tablo ile anlatayim
Build 3/10
Pluginler 5/10
Emek 4/10
Sadelik 0/10
Konu tasarimi 2/10
Geriye Kalan herseye puanim 4/10
Onerim : Konu cok cafcafli cok kotu duruyor bence sade yapin birazdaha (benim kim oldugumu hatirlamadiysan GiveCraft'in kurucusu ama sunucumuzun adi degisti Artik DeiNw yiz DipNot: Kesinlikle Reklam yapmaya calismiyorum yanlis anlamayin)
Bakimdaydi Whitelist Bakimdan Ciktik Güncell Konu Güncell Forum <3HATA VERİYOR 1.8 UYUMLU DEGİLMİDİR You are not whitelisted on this server ! hatası ?