MultiCraft.Nitrado.Net Geri Dönüş 1.8 | KöylüTakas | Kasa | YeniSistemler | Boss | Rütbe|Çekiliş

Serveri Nasil Buldun Oyunu Kullan Sonuçlari Gör

• Kötü

Kullanılan: 22 18.3%
  • Berbat

Kullanılan: 45 37.5%
  • İyi

Kullanılan: 9 7.5%
  • Süper

Kullanılan: 6 5.0%
  • Muhteşem

• Build Geliştirilmeli

Kullanılan: 14 11.7%
  • İdare Eder

• Sadece Konu İyi

Kullanılan: 12 10.0%
  • KONU ESKİDEN KALMA ALDIRMAYIN SEÇENEKLERE

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .

KinGoFAngel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ahahaha Siz İlkhan Olmalisiniz Bizim Maplarimiz World Downloader İle Çalip Sunucu Acip maplar benim diyip ahmetmelihtr ve beyazzenci plugin paketi kullanan insanmı bunu bana diyor .s hm peki yorumunuz için teşekkür ederim
Emre Vip hammadde yapamıyorum. Gelip Yaparmısın Dedigin Zamanları Unutma Ve Ben Hayatımd map dowlander diye bir şey duymadım hatta arenamızın yapılıs video su bile var.

Demmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emre Vip hammadde yapamıyorum. Gelip Yaparmısın Dedigin Zamanları Unutma Ve Ben Hayatımd map dowlander diye bir şey duymadım hatta arenamızın yapılıs video su bile var.
Niye Düşmanima Yardim Edeyimki? Ettigin Küfürleri Unutmadim İyi Oyunlar İyi Forumlar :)

Başarılı Sunucu Tebrikler
Teşekkür Ederiz Yorumun İçin <3

+Güncell Kıonu Güncell Forum

Konu Güncell Forum Güncel İyi Oyunlar İyi Forumlar

Konu Güncell Forum Güncell <3

MrShafuq

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Serverinizi 1-2 aydir takip ediyorum oyuncunuz oldugumu soyleyemem ama Serverinizin build cok kotu bunu size bir tablo ile anlatayim
Build 3/10
Pluginler 5/10
Emek 4/10
Sadelik 0/10
Konu tasarimi 2/10
Geriye Kalan herseye puanim 4/10

Onerim : Konu cok cafcafli cok kotu duruyor bence sade yapin birazdaha (benim kim oldugumu hatirlamadiysan GiveCraft'in kurucusu ama sunucumuzun adi degisti Artik DeiNw yiz DipNot: Kesinlikle Reklam yapmaya calismiyorum yanlis anlamayin)

Demmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverinizi 1-2 aydir takip ediyorum oyuncunuz oldugumu soyleyemem ama Serverinizin build cok kotu bunu size bir tablo ile anlatayim
Build 3/10
Pluginler 5/10
Emek 4/10
Sadelik 0/10
Konu tasarimi 2/10
Geriye Kalan herseye puanim 4/10

Onerim : Konu cok cafcafli cok kotu duruyor bence sade yapin birazdaha (benim kim oldugumu hatirlamadiysan GiveCraft'in kurucusu ama sunucumuzun adi degisti Artik DeiNw yiz DipNot: Kesinlikle Reklam yapmaya calismiyorum yanlis anlamayin)
Güzel yorumun icin tesekkürler ilginizi bir kenarima koyacam elimden geldigini yapmaya calisiyorum :)

Konumuz Güncell Forum Güncell ++ İyi Forumlar İyi Oyunlar Sorulariniza Hazirim

++Konu Güncell Forum Güncell İyi Oyunlar İyi Forumlar

alper199

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
HATA VERİYOR 1.8 UYUMLU DEGİLMİDİR You are not whitelisted on this server ! hatası ?