- En iyi cevaplar
- 0
Teşekkür ederim.süper olmuş hll
Teşekkür ederim.süper olmuş hll
Niye olmasın? Var.Fly Yokmu (Çok Güzel Olmuş)
Sonradan eklediğin pluginlerde bir sıkıntı olabilir.panelden op veriyorum yasaklanmış komut diyor :/
hocam Çok yakın zamanda server açıcam, Senin bu paketten Sadece ASkyblock u aldım alıntı derlerse artıkNiye olmasın? Var.
Sonradan eklediğin pluginlerde bir sıkıntı olabilir.
Ben böyle bir şey eklemedim.
/fly ??Fly Yokmu (Çok Güzel Olmuş)
Ya Türkçe karakterler hayla sorun oluo dediklerini aynen yaptım Skype filan varmı mesela giriş yapmak için login şifre yeri var ya ben dönüştür diyorum böyleo luyor :Öncelikle jail olarak kapalı bir kutu yap yani kendi buildini yap ama açık bir yer olmasın.
Yaptığın yerin içine /setjail <jail-adı> (Örn: /setjail 1) - Bir oyuncuyu jaile atmak için /jail <nick> <jail-adı>
VIP özelliklerini ayarlamayı kendin araştırıp bulman gerek.
Türkçe karakter için de eğer Notepad++ kullanıyorsan üst kısımda kodlama yazar oradan UTF-8 ile kodla yazısını seçebilirsin, fakat bütün bozulan yazıları düzeltmen gerekir.
hocam UTF8 olmuyorsa ANSI yap ANSI Olmuyorsa altta yazar ANSI'ya dönüştür UTF8'e dönüştür diye onlarda olmazsa pluginin türkçe desteği yoktur.Ya Türkçe karakterler hayla sorun oluo dediklerini aynen yaptım Skype filan varmı mesela giriş yapmak için login şifre yeri var ya ben dönüştür diyorum böyleo luyor :
"&6&l\xc2\xbb &7Giri\xc5\u0178 yapmak i\xc3\xa7in &2\"&6/login \xc5\u0178\
ifre&2\""
ha bide unutmadan dönüştürmeden önce türkçeleştirdiğin kısımları kopyalaki bozukluklar olduğunda tekrar direk yapıştır .hocam UTF8 olmuyorsa ANSI yap ANSI Olmuyorsa altta yazar ANSI'ya dönüştür UTF8'e dönüştür diye onlarda olmazsa pluginin türkçe desteği yoktur.
çok sağol olduhocam UTF8 olmuyorsa ANSI yap ANSI Olmuyorsa altta yazar ANSI'ya dönüştür UTF8'e dönüştür diye onlarda olmazsa pluginin türkçe desteği yoktur.
ha bide unutmadan dönüştürmeden önce türkçeleştirdiğin kısımları kopyalaki bozukluklar olduğunda tekrar direk yapıştır .