SkyBlock paketimizi nasıl buldunuz?

• Muhteşem!

Kullanılan: 85 57.8%
  • Güzel

Kullanılan: 30 20.4%
  • Berbat & Geliştirilmeli

Kullanılan: 32 21.8%

• Kullanılan toplam oy
    147

Berkantdağ1e

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende bu pl paketi ile sunucu açtımda jaili nasıl ayarlıyabilirim , vip özelliklerini nerdne ayarlarım , ve sunucya giriş yapmamı istediğinde Türkçe karakterler çıkmıo başarıyla giriş yaptınız dfemesi lazım ama şarıyla düzgün yazmıyor karışık yazıyo
Yardım edersen sevinirim

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle jail olarak kapalı bir kutu yap yani kendi buildini yap ama açık bir yer olmasın.
Yaptığın yerin içine /setjail <jail-adı> (Örn: /setjail 1) - Bir oyuncuyu jaile atmak için /jail <nick> <jail-adı>
VIP özelliklerini ayarlamayı kendin araştırıp bulman gerek.
Türkçe karakter için de eğer Notepad++ kullanıyorsan üst kısımda kodlama yazar oradan UTF-8 ile kodla yazısını seçebilirsin, fakat bütün bozulan yazıları düzeltmen gerekir.

Berkantdağ1e

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle jail olarak kapalı bir kutu yap yani kendi buildini yap ama açık bir yer olmasın.
Yaptığın yerin içine /setjail <jail-adı> (Örn: /setjail 1) - Bir oyuncuyu jaile atmak için /jail <nick> <jail-adı>
VIP özelliklerini ayarlamayı kendin araştırıp bulman gerek.
Türkçe karakter için de eğer Notepad++ kullanıyorsan üst kısımda kodlama yazar oradan UTF-8 ile kodla yazısını seçebilirsin, fakat bütün bozulan yazıları düzeltmen gerekir.
Ya Türkçe karakterler hayla sorun oluo dediklerini aynen yaptım Skype filan varmı mesela giriş yapmak için login şifre yeri var ya ben dönüştür diyorum böyleo luyor :
"&6&l\xc2\xbb &7Giri\xc5\u0178 yapmak i\xc3\xa7in &2\"&6/login \xc5\u0178\
ifre&2\""

OmerSeranMNC

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ya Türkçe karakterler hayla sorun oluo dediklerini aynen yaptım Skype filan varmı mesela giriş yapmak için login şifre yeri var ya ben dönüştür diyorum böyleo luyor :
"&6&l\xc2\xbb &7Giri\xc5\u0178 yapmak i\xc3\xa7in &2\"&6/login \xc5\u0178\
ifre&2\""
hocam UTF8 olmuyorsa ANSI yap ANSI Olmuyorsa altta yazar ANSI'ya dönüştür UTF8'e dönüştür diye onlarda olmazsa pluginin türkçe desteği yoktur.

hocam UTF8 olmuyorsa ANSI yap ANSI Olmuyorsa altta yazar ANSI'ya dönüştür UTF8'e dönüştür diye onlarda olmazsa pluginin türkçe desteği yoktur.
ha bide unutmadan dönüştürmeden önce türkçeleştirdiğin kısımları kopyalaki bozukluklar olduğunda tekrar direk yapıştır .

Berkantdağ1e

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

ha bide unutmadan dönüştürmeden önce türkçeleştirdiğin kısımları kopyalaki bozukluklar olduğunda tekrar direk yapıştır .
çok sağol oldu

caandelek ben animmotd filan yüklüyom servere ama çalışmıyor nedne acaba senin pakette çakışan olabilirmi ?

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle konularda destek veremiyorum. Forumda kendine yeni konu açabilirsin.