Acaba Builder Bi Deneseniz Beni Olurmu 5 10 Dakikada Hem Size Kendime Ait Bir Mapı Gösteririm Servere Yenilik oLur HemTeşekkürler inşallah öyle devam ederiz !
Dostum bak senin benimle derdin ne bilmiyorum ama sunucumu kötülemeye çalişma hiçte boşa muteleri rehberler atiyor ve herkeze eşit atiliyor emin ol o muteyi vipde yiyor oyuncuda 2.5 saat mute yok sunucumuzdaAa, adalet mi? Nedense GoldVIP olan arkadaş bana ana avrat girdi nedense 5 dk yedi ben ana avrat girdim 2.5 saat mute yedim ne kadar da garip değil mi? Nerden biliyosun dersen Chattan söyleniyor. xxx 5 dakika mute yedi diye söyleniyor.
Allah aşkına bana bi ss atarmısın 2.5 saat mute yediğine ve küfürlere ait bekliyorumAa, adalet mi? Nedense GoldVIP olan arkadaş bana ana avrat girdi nedense 5 dk yedi ben ana avrat girdim 2.5 saat mute yedim ne kadar da garip değil mi? Nerden biliyosun dersen Chattan söyleniyor. xxx 5 dakika mute yedi diye söyleniyor.
SS prt sc yemin ederim kopyalıydı pc fiş çekilince kapanıyor. Ayrıca sunucuyu kötülemiyorum bende oynuyorum sadece adalet getirilmeli. Kalite de Kusur yok.Allah aşkına bana bi ss atarmısın 2.5 saat mute yediğine ve küfürlere ait bekliyorum
Hep böyle oluyor neyse Allaha emanet kardeşim bidaha konuma yorum atmassan sevinirim iyi günler !SS prt sc yemin ederim kopyalıydı pc fiş çekilince kapanıyor. Ayrıca sunucuyu kötülemiyorum bende oynuyorum sadece adalet getirilmeli. Kalite de Kusur yok.
Tamam atmicam atmicam dedim, sen istiyosun at diye sen dedin. Buyur bakalım. Bu arada bu 1 dk önce çekildi, diğerinin ssi yok.Hep böyle oluyor neyse Allaha emanet kardeşim bidaha konuma yorum atmassan sevinirim iyi günler !
Survivalhastası cvp verTamam atmicam atmicam dedim, sen istiyosun at diye sen dedin. Buyur bakalım. Bu arada bu 1 dk önce çekildi, diğerinin ssi yok.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Onların hepsi susturuldu. Eğer ben oyunda yoksam susturulmasını bekleme çünki o zaman galiba rehber almamıştım alım için forum saatını beklıyordum ? ve rütbe kitlerini ayarlıyodum. bi oyuncu küfür ederse bana skypedan ss atılır forumda kendını susturacaksın boşunaTamam atmicam atmicam dedim, sen istiyosun at diye sen dedin. Buyur bakalım. Bu arada bu 1 dk önce çekildi, diğerinin ssi yok.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Kardeşim derdimde bu zaten şimdi anladınız mı derdimi. Ben sunucuyu kötülemiyorum sunucu harika hatta oynuyorum. Rehber alınırsam adalet gelebilir. Sunucu da ilgilenicek kimse yok çünkü Tolga'cım. Hayırlı günler.Onların hepsi susturuldu. Eğer ben oyunda yoksam susturulmasını bekleme çünki o zaman galiba rehber almamıştım alım için forum saatını beklıyordum ? ve rütbe kitlerini ayarlıyodum. bi oyuncu küfür ederse bana skypedan ss atılır forumda kendını susturacaksın boşuna![]()
Sizin gibi biri rehber alınması imkansız iyi oyunlar.Kardeşim derdimde bu zaten şimdi anladınız mı derdimi. Ben sunucuyu kötülemiyorum sunucu harika hatta oynuyorum. Rehber alınırsam adalet gelebilir. Sunucu da ilgilenicek kimse yok çünkü Tolga'cım. Hayırlı günler.
Pardon sen Tolga değildin demi. Emir'cim insandan insana ve hareketten harekete değişiyor. Ben adamına göre muamele yaparım.Sizin gibi biri rehber alınması imkansız iyi oyunlar.
Ben Emir değilim ! Tolga anla emir benım hesabımda ne işi var ?Pardon sen Tolga değildin demi. Emir'cim insandan insana ve hareketten harekete değişiyor. Ben adamına göre muamele yaparım.Neyse dostuz!