[SonSurvival.Nitrado.Net] 29.08.2016 Tarihinde Vip Çekilisi ! Haydi Durma Katil Aramıza

TarikMG

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Aa, adalet mi? Nedense GoldVIP olan arkadaş bana ana avrat girdi nedense 5 dk yedi ben ana avrat girdim 2.5 saat mute yedim ne kadar da garip değil mi? Nerden biliyosun dersen Chattan söyleniyor. xxx 5 dakika mute yedi diye söyleniyor.

SurvivalHastası

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aa, adalet mi? Nedense GoldVIP olan arkadaş bana ana avrat girdi nedense 5 dk yedi ben ana avrat girdim 2.5 saat mute yedim ne kadar da garip değil mi? Nerden biliyosun dersen Chattan söyleniyor. xxx 5 dakika mute yedi diye söyleniyor.
Dostum bak senin benimle derdin ne bilmiyorum ama sunucumu kötülemeye çalişma hiçte boşa muteleri rehberler atiyor ve herkeze eşit atiliyor emin ol o muteyi vipde yiyor oyuncuda 2.5 saat mute yok sunucumuzda

Son düzenleme:

SurvivalHastası

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tamam atmicam atmicam dedim, sen istiyosun at diye sen dedin. Buyur bakalım. Bu arada bu 1 dk önce çekildi, diğerinin ssi yok.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Onların hepsi susturuldu. Eğer ben oyunda yoksam susturulmasını bekleme çünki o zaman galiba rehber almamıştım alım için forum saatını beklıyordum ? ve rütbe kitlerini ayarlıyodum. bi oyuncu küfür ederse bana skypedan ss atılır forumda kendını susturacaksın boşuna :(

TarikMG

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Onların hepsi susturuldu. Eğer ben oyunda yoksam susturulmasını bekleme çünki o zaman galiba rehber almamıştım alım için forum saatını beklıyordum ? ve rütbe kitlerini ayarlıyodum. bi oyuncu küfür ederse bana skypedan ss atılır forumda kendını susturacaksın boşuna :(
Kardeşim derdimde bu zaten şimdi anladınız mı derdimi. Ben sunucuyu kötülemiyorum sunucu harika hatta oynuyorum. Rehber alınırsam adalet gelebilir. Sunucu da ilgilenicek kimse yok çünkü Tolga'cım. Hayırlı günler.