[SonSurvival.Nitrado.Net] 29.08.2016 Tarihinde Vip Çekilisi ! Haydi Durma Katil Aramıza

TheMuzo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Özen ile hazırlanmış bir konu,yorumları okudum çok hastası var bu sunucunun umarım dilediğiniz olur.Başarılar.

Sunucuda argo,küfür kullanan yok bu açıdan iyi lakin çok fazla lag var ve buda çok usandırıyo oyuncuyu bence lagı geçirmelisiniz.

SurvivalHastası

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Özen ile hazırlanmış bir konu,yorumları okudum çok hastası var bu sunucunun umarım dilediğiniz olur.Başarılar.

Sunucuda argo,küfür kullanan yok bu açıdan iyi lakin çok fazla lag var ve buda çok usandırıyo oyuncuyu bence lagı geçirmelisiniz.
Dostum Türkiye Sunucularinin Çogunda Lag Vardir Bunun Sebebi Türkiyedeki İnternet AltYapilarinin İyi Olmamasidir Laga Elimizden Geldigince Çözüm Ariyoruz Fakat Bu Tarz Şeyler Gb Gerektiriyor Gb'lerde Host Şirketlerinde Sinirli Oluyor Fakat Maddi Durumumuz Güzelleşince Serverimizi Daha İyi Yerlere Taşiyacagiz Bu Güzel Yorumuna Saygi Duyarim Teşşekkür Ederim !

YSF007

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Emek Verilmis Bir Sunucu Zaten Server Tolganin Olunca Kaliteli Oluyor Basarilar Tolga Basarilarinin Devamini Dilerim .

Ssurvival

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Rehber Alimi 31.07.2016 Tarihinden Ertelenmiştir !
Alımlar Skype ve Facebook Üzerinden yapilmaktadir.

SurvivalHastası

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
# Güncelleme #
Top 10 Öldürenler Listesi Eklenmiştir !
SuperCensor Sorunu Düzeltilmiştir !
Kafa Düsürme Eklenmiştir !