Dostum Türkiye Sunucularinin Çogunda Lag Vardir Bunun Sebebi Türkiyedeki İnternet AltYapilarinin İyi Olmamasidir Laga Elimizden Geldigince Çözüm Ariyoruz Fakat Bu Tarz Şeyler Gb Gerektiriyor Gb'lerde Host Şirketlerinde Sinirli Oluyor Fakat Maddi Durumumuz Güzelleşince Serverimizi Daha İyi Yerlere Taşiyacagiz Bu Güzel Yorumuna Saygi Duyarim Teşşekkür Ederim !Özen ile hazırlanmış bir konu,yorumları okudum çok hastası var bu sunucunun umarım dilediğiniz olur.Başarılar.
Sunucuda argo,küfür kullanan yok bu açıdan iyi lakin çok fazla lag var ve buda çok usandırıyo oyuncuyu bence lagı geçirmelisiniz.
Tessekkürler KardeşimÇok güzel, çok beğendim. Geçen yaz oynuyordum minecraft tekrar başladım, artık hep buradayım!
Saol DostumKaliteli Bir Server Daha.
Saol Saol KardeşimKonu Düzeni,Yapılar BaşarılıLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Dostum takma böylelerini mesaj yazdığına bile deymiyor bu arada build harikaDostum bak senin benimle derdin ne bilmiyorum ama sunucumu kötülemeye çalişma hiçte boşa muteleri rehberler atiyor ve herkeze eşit atiliyor emin ol o muteyi vipde yiyor oyuncuda 2.5 saat mute yok sunucumuzda
Teşşekkürler DostumDostum takma böylelerini mesaj yazdığına bile deymiyor bu arada build harika
Önemli değil aynı sektördeyiz birbirimize destek olmayız iyi günler başarılarınızın devamını dilerimTeşşekkürler Dostum![]()
Önemli değil aynı sektördeyiz birbirimize destek olmayız iyi günler başarılarınızın devamını dilerim![]()
SaolasinEmek Verilmis Bir Sunucu Zaten Server Tolganin Olunca Kaliteli Oluyor Basarilar Tolga Basarilarinin Devamini Dilerim .