GameKingTr59
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Herkesin görüşü farklıdır.
Çok haklısınız herkesin sevdiği şeyler farklıdırHerkesin görüşü farklıdır.
"Hort" un açılımını yapabilirmisin acaba ?Biraz hort mu oldu ne.
Hala aynı şeyleri tekrarlıyorsun. TÜRKİYE'NİN ÇOĞUNLUĞU PREMIUM HESAP SAHIBI diyorum, anlamıyor musun ? Adminlik yaptığın sunucuların lapisli fekşından başka bir şey olduğunu sanmıyorum. Ve de premium üyelik sahiplerinin hepsi de 18+ değil. Nasıl bir kafayla yazdın şu yazıyı hala anlamadım.Şöyle bir şey var ben kaçtane sunucuda adminlik yaptım crackli sunucuda 150 ye yakın çocuk gördüm 15 yaşından küçük hepside crackli oynuyordu bizim burda demek istediğimiz crackli yaparsan daha cok oyuncu kazanırsın. "Yok Türkiye fakir çocuklar vb" şeyler demek istemedik farkındaysan. Ayrıca Crackli sunucuda adminken yaklasık 30 - 35 adet vip sattım premium olmayan hesaplaraçocuklara şu soruyu sordum "premium neden almadın" çocuğun verdiği cevap "istediğim skini bulup o isime giriyorum" oldu bu zihniyetli birine vip satmış insanım ben aşağılamak deil amacımız fakat yanlış anlamışsın.
Hortun bir açılımı yoktur, ölü konuları cevaplamak anlamına gelir ancak zaten konu ölü değil. Forum kurallarını okumanı tavsiye ederim."Hort" un açılımını yapabilirmisin acaba ?
güldürdün laaa qwE:QWEYA CRACK Serverler zor oyuncu cekiyor premium cekecegine sanmam