TheLucifer
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Beyler bıçaklanmak nasıl bir his ya?
Lütfen bilmeyen acemice cevap vermesin 
Yani aci dolu ve bol kanli bi his, biçak yarasi kolay iyileşmez, bayağı kanar ve acir.Dedi, aynı his mi hacı?
Hiç hoş br duygu değil tavsiye etmem anlık bir şey acısı sonradan çıkıyor![]()
Yani aci dolu ve bol kanli bi his, biçak yarasi kolay iyileşmez, bayağı kanar ve acir.
Şefim dediğin adamla ayni şeyleri söyledim, hatta ek olarak bolca kanadiğinida ekledimTecrübe akıyor, teşekkürler şefim.
Çok açıklayıcı oldun kanka.
bir şey demedimŞefim dediğin adamla ayni şeyleri söyledim, hatta ek olarak bolca kanadiğinida ekledim
Bu ne lan ŞDSALDŞSAŞLDSLAŞDŞLASLŞDÇok merak ediyorsan gir bir keko ortamına orana burana pıçak manyağı yapsınlar qardeşşş
Yıl 2014 avcılar meydan sezen aksu konseri (baska biriydi galiba) iki buyuk keko cetesi arasinda olay cikar ve birisi arkasina bicak yer 2 saat boyunca emanet yedim diye ortalikta hava atti bknz ; bu varlıkları pıçaklarsanız cennetten VIP bilet kazanırsınız.bir şey demedimsakin ol, teşekkürler.
Bu ne lan ŞDSALDŞSAŞLDSLAŞDŞLASLŞD
İstemsizce güldümYıl 2014 avcılar meydan sezen aksu konseri (baska biriydi galiba) iki buyuk keko cetesi arasinda olay cikar ve birisi arkasina bicak yer 2 saat boyunca emanet yedim diye ortalikta hava atti bknz ; bu varlıkları pıçaklarsanız cennetten VIP bilet kazanırsınız.
Ya konu dışına çıkmak gibi olmasında dil perdeni neden kestiler.Bıçaklanmak, bilmem. Hiç bıçaklanmadım; fakat bıçağı tattım. Dil perdemi kesmek için bıçak kullanmışlardı. Cam kırığına basmak gibidir herhalde.
Hatalı üretim hocam. "R" harfini falan onun yüzünden söyleyemiyordum.Ya konu dışına çıkmak gibi olmasında dil perdeni neden kestiler.
Hatalı üretim mi? Hem ağladım hem güldüm be hocamHatalı üretim hocam. "R" harfini falan onun yüzünden söyleyemiyordum.