Ttnet Kotası Kaldırıldı mı?

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Birkaç gündür internet hızım normale döndü, kotaya baktığımda ise 50GB hali hazırda aşılmış durumda. Sizde de durum böyle mi? Eğer herkesde böyleyse demekki TTnet'in altyapısı kota olmasa da hızlı.

Dipnot: TTnet ile Türktelekom aynıdır.

YUSUFEMIR16

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aynen 5 - 6 Gündür bendede böyle bir şey söz konusu :D İnşallah Olmuştur!

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Bu arada bu sabah saat 10:00'da modem bağlantısı koptu ve saat 15:00 gibi geldi. Acaba altyapısı mı dayanamadı? Yoksa altyapı hazırlıklarına mı başladılar?

Edit: Acaba 10 Temmuz - 15 Temmuz gibi bir mesaj mı vermeye çalışıyorlar ._.

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Yanlış bilmiyorsam sadece bu ay için bunu yaptılar. Yeni ayda yeniden kotaya merhaba diyeceğiz galiba.

YUSUFEMIR16

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aynen Ay Sonu Geldiği İçin Ay Başında Net Hızlanacak Ve bu şimdiden başlamış olabilir.

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
yazıklar un !!! son 5-6 gündür benim internet hızım akk 'den daha yavaş çıvdıyıyıyoyum benim internetimi yiynuz ciddiye gelirsek bende bi değişiklik yok akk aşık durumda sürünüyorum

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
yazıklar un !!! son 5-6 gündür benim internet hızım akk 'den daha yavaş çıvdıyıyıyoyum benim internetimi yiynuz ciddiye gelirsek bende bi değişiklik yok akk aşık durumda sürünüyorum
@Iskefiyeli18 İnterneti akk yı aşınca hızlanıyordu :(
Ciddi açıklama;
15 Temmuz tarihinde yaşanan malum olaylar neticesiyle iletişimde sıkıntı yaşanmaması adına pek çok operatör ve internet sağlayıcısı, bol keseden internet/dakika/sms hakkı tanımıştır. (Sonraki ayda geçerliliğini kaybeder*)

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Iskefiyeli18 İnterneti akk yı aşınca hızlanıyordu :(
Ciddi açıklama;
15 Temmuz tarihinde yaşanan malum olaylar neticesiyle iletişimde sıkıntı yaşanmaması adına pek çok operatör ve internet sağlayıcısı, bol keseden internet/dakika/sms hakkı tanımıştır. (Sonraki ayda geçerliliğini kaybeder*)
Upload hala düşük. Biz bilgi paylaşımını download lamı yapıyoruz anlamıyorum ki.