Kaçırılan Youtuber: Marina Joyce

TheEye

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
600k'dan 1,5mye çıktı abonesi, ben de olsam bende sürdürürüm eğer bu bir şakaydı gibi bir şey derse zaten kanalını kapatmak zorunda kalır *Bu arada bence rol yapıyor Marina ablamız

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Takipçi kasmak için biraz aykırı bir yöntem gibi geliyor. Gerçekten de düşündüğümüz gibi bir kaçırılma vs. olmasa da kız şizofreni vs. gibi akıl hastalıklarıyla boğuşuyor olabilir. Ki, bu da en az birinin kaçırması kadar tehlikeli bir durum.

Inanilmazz

Reelin and Rockin
En iyi cevaplar
0
Yani böyle diyorsunuz da onu kaçıran kişi aptal değil, o zincirin sesini göstermeye çalışması, Help me yazısı ve öksürürken bizim bile duyabileceğimiz yükseklikte help me demesi, yani partiyi bozmak istemem ama kadın parti için yapıyor, sürpriz yapmak için. Kaçırılma durumu çok düşük bir ihtimal. Ki kaçırılma da olabilir yani kesin değil.

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Yani böyle diyorsunuz da onu kaçıran kişi aptal değil, o zincirin sesini göstermeye çalışması, Help me yazısı ve öksürürken bizim bile duyabileceğimiz yükseklikte help me demesi, yani partiyi bozmak istemem ama kadın parti için yapıyor, sürpriz yapmak için. Kaçırılma durumu çok düşük bir ihtimal. Ki kaçırılma da olabilir yani kesin değil.
Ben de bu sebeplerden dolayı bir akıl hastalığı olabilir dedim işte.

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya bana saçma geldi twitterda gördüm tüfek ve ilaçlar 1 yıl önceki videosunda da varmış birde Help me dediğini duymaz mı videoyu çekenler/Kaçıranlar yani saçmalık

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Yani kendini mi kaçırdı diyorsun ?
Kendini kaçırıp fidye falan istemek
Şizofreni belirtileri:
Düşünmeden konuşma: Sürekli kelimelerini tekrarlıyor ve kekeliyor.
Normal olmayan surat ifadeleri ve hareketler.
Sosyal soyutlanma: Videolarını, karanlık bir ortamda çekiyor genellikle.
(Bir videosundaki yorumdan alıntı.)
Yani kız gerçekten kaçırıldığını düşünüyor olabilir. O yüzden bu kadar gerçekçi davranıyor olabilir. Ayrıca bu, neden "onu kaçıran adam"ın, videolardaki kanıtlara müdahale etmediğini açıklıyor.

karahanio

Peki Hocam
En iyi cevaplar
0
Teori 1 - Bir uyuşturucu bağımlısını nerede görsem tanırım, kız şanslı tabi. Kız çekiyor uyuşturucuları videoları, uykusu geliyor yatıyor bir bakıyor sabah bir milyon takipçi. Hastalık denmiş lakin hastalığı olsa bunu belirtir hatta bir süre video dahi çekmezdi, bir hastalığı gizlemenin anlamı ne yazık ki yok. Üstelik şu aniden gözü kocaman açmalar, tehlikede olduğunu düşünüp "Help Me" diye öksürmek, arkasına bakmalar genel olarak kendini tehlikede hissetmek de birçok uyuşturucunun (Genellikle uyarıcıların) etkisidir. Bir de biraz saçma hareketleri var şu kıyafet tanıtımında ki güzel bulmuş kafayı o hareketler falan. Sadece o kadar da değil, kızın düzgün konuşamaması ve kekelemesi de uyuşturucuların en bilindik etkilerinden biridir. Vücudundaki yara izleri de uyuşturucu kullanmasının bir kanıtı olabilir, neymiş efendim ormanda düşmüş. Zincir sesi olayları ne kadar doğrudur bilemeyeceğim lakin eğer kaçırıldıysa akıllı mı bunu kaçıran kişi böyle bir hareketi fark etmiyor. Zincir konusu muhtemelen başka bir şeyin sesi bir yanlış anlaşılma mevcut orada diye düşünüyorum, eğer değilse prim olma ihtimali de çok yüksek. Şu hastalık olayı ama ne yazık ki biraz yaş, dediğim gibi hasta olduğunu belirtmemek için bir sebebi yok; bir şeyleri gizlemeye çalışıyor. Kaçırılma işi de çok farklı değil, kadının evine polis gelmiş iyiyim demiş manyak mı bu o kadar mesaj verip iyiyim diyecek. Diyelim ki bunu kaçırmadılar bu akıl hastası, o zaman gene korktuğunu belirtmesi gerekir orada ama diyor ki "iyiyim" bu ne demek bir şey gizliyor yanlışlıkla yaptığı bunu bir çocuk bile anlar.

Teori 2 - Bu kadın her şeyi kendini bağımlı gibi gösterecek şekilde ayarlamış yani ilk teoride belirttiğim her şeye uyarak ve bir bağımlı gibi rol yapıp prim yapıyor. Bunun olma olasılığını arttıran şey ise bir videosunda arkadaki evdeki bir odanın parmaklıklar ile kapatılmış olması, tabi ki sebebi başka bir şey olabilir.

P.S. Görmemiş olanlar olabilir, şu giysili videosunda o arkadaki eve yaşlı bir kadın giriyor ve bu kadının kaçırılma ile pek alakası var gibi durmuyor, bu olay da Marina Hanımım kaçırılmadığını fazlasıyla kanıtlıyor, lakin ikinci bir olasılık da o evin Marina isimli şahısın tutulduğu yer olmama olasılığı tabi o zaman şu parmaklık işi falsoya yatıyor. Üçüncü olasılık ise o yaşlı kadının özellikle o eve girip dikkatleri dağıtması ve kızın kaçırılmadığını insanlara düşündürtmek. Bu son olasılık üzgünüm ama gerçek olması çok düşük bir olasılık zira o canlı yayındaki kalpleri, alkışlamaları, "Help Me" öksürüklerini fark edemeyen birinin böyle akıllıca bir plan yapması mümkün değildir. Kızın kaçırılması benim gözümde son olasılık hatta değil bile, hasta olması ikinci ve uyuşturucu bağımlısı olma olasılığı en olası olasılıktır gözümde. Prim yapma olasılığını sıralamaya koymadım çünkü o konu hakkında bir kanıt mevcut değil ne yazık ki, sadece teoriler. Tabi olur mu olur, iyi forumlar.

Inanilmazz

Reelin and Rockin
En iyi cevaplar
0
Ben de bu sebeplerden dolayı bir akıl hastalığı olabilir dedim işte.
Ben aklını kaçırdığını pek sanmıyorum, videoda fark ettiysen başka kişiler de vardı, yani şu an durumlar böyle (tahminime göre)
  • Kadın gelecek parti için fanlarına küçük bir şaka yapıyor, ne kadar ilgi çektiyse partiyi o kadar erteliyor yani insanlar sıkılmaya başladığı zaman parti yapıp her şeyin bir şaka olduğunu öne sürecek ve herkesi şaşırtacak, böylece hem fanları hem de kendisi eğlenmiş olacak.
  • Veya işini bilen birisi bu kadını kaçırıp, ona yaptığı videolardan ve arkaya bilerek koymuş olduğu silah ve ilaçlardan bir başkasına mesaj vermeye çalışıyor, yani sıra size de gelecek gibisinden, kadının fanlarına verdiği mesajları görüyor ama önemsemiyor, çünkü bu mesajlar kaçıran kişinin başkasına vermeye çalıştığı mesajlardan ancak bunu sadece bu olaydan haberi olan ve adamı tanıyan kızın arkadaşı gibi bir şahıs tarafından anlaşılıyor, ne kadar polise vermeye çalışsa da sonuç başarısız oluyor, kadına zorla "biz şaka yapıyoruz, herhangi bir durum yok basına yaymayın yoksa şakayı anlayabilirler" dedirtmeye de çalışıyor olabilir.
Ancak ben burada 1. seçeneğin doğru olmasını umuyorum, yoksa sonuçları kadın için kötü olacak.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayatınızda hiç mi tripod üzerinde camcorder görmediniz anlamadım ki.
Guerilla marketing ve Viral marketing diye iki güzide tekniğimiz var. Yeteince istersem ben bile 2 gün ülkenin gündeminden düşmem.

Son düzenleme:

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Teori 1 - Bir uyuşturucu bağımlısını nerede görsem tanırım, kız şanslı tabi. Kız çekiyor uyuşturucuları videoları, uykusu geliyor yatıyor bir bakıyor sabah bir milyon takipçi. Hastalık denmiş lakin hastalığı olsa bunu belirtir hatta bir süre video dahi çekmezdi, bir hastalığı gizlemenin anlamı ne yazık ki yok. Üstelik şu aniden gözü kocaman açmalar, tehlikede olduğunu düşünüp "Help Me" diye öksürmek, arkasına bakmalar genel olarak kendini tehlikede hissetmek de birçok uyuşturucunun (Genellikle uyarıcıların) etkisidir. Bir de biraz saçma hareketleri var şu kıyafet tanıtımında ki güzel bulmuş kafayı o hareketler falan. Sadece o kadar da değil, kızın düzgün konuşamaması ve kekelemesi de uyuşturucuların en bilindik etkilerinden biridir. Vücudundaki yara izleri de uyuşturucu kullanmasının bir kanıtı olabilir, neymiş efendim ormanda düşmüş. Zincir sesi olayları ne kadar doğrudur bilemeyeceğim lakin eğer kaçırıldıysa akıllı mı bunu kaçıran kişi böyle bir hareketi fark etmiyor. Zincir konusu muhtemelen başka bir şeyin sesi bir yanlış anlaşılma mevcut orada diye düşünüyorum, eğer değilse prim olma ihtimali de çok yüksek. Şu hastalık olayı ama ne yazık ki biraz yaş, dediğim gibi hasta olduğunu belirtmemek için bir sebebi yok; bir şeyleri gizlemeye çalışıyor. Kaçırılma işi de çok farklı değil, kadının evine polis gelmiş iyiyim demiş manyak mı bu o kadar mesaj verip iyiyim diyecek. Diyelim ki bunu kaçırmadılar bu akıl hastası, o zaman gene korktuğunu belirtmesi gerekir orada ama diyor ki "iyiyim" bu ne demek bir şey gizliyor yanlışlıkla yaptığı bunu bir çocuk bile anlar.

Teori 2 - Bu kadın her şeyi kendini bağımlı gibi gösterecek şekilde ayarlamış yani ilk teoride belirttiğim her şeye uyarak ve bir bağımlı gibi rol yapıp prim yapıyor. Bunun olma olasılığını arttıran şey ise bir videosunda arkadaki evdeki bir odanın parmaklıklar ile kapatılmış olması, tabi ki sebebi başka bir şey olabilir.

P.S. Görmemiş olanlar olabilir, şu giysili videosunda o arkadaki eve yaşlı bir kadın giriyor ve bu kadının kaçırılma ile pek alakası var gibi durmuyor, bu olay da Marina Hanımım kaçırılmadığını fazlasıyla kanıtlıyor, lakin ikinci bir olasılık da o evin Marina isimli şahısın tutulduğu yer olmama olasılığı tabi o zaman şu parmaklık işi falsoya yatıyor. Üçüncü olasılık ise o yaşlı kadının özellikle o eve girip dikkatleri dağıtması ve kızın kaçırılmadığını insanlara düşündürtmek. Bu son olasılık üzgünüm ama gerçek olması çok düşük bir olasılık zira o canlı yayındaki kalpleri, alkışlamaları, "Help Me" öksürüklerini fark edemeyen birinin böyle akıllıca bir plan yapması mümkün değildir. Kızın kaçırılması benim gözümde son olasılık hatta değil bile, hasta olması ikinci ve uyuşturucu bağımlısı olma olasılığı en olası olasılıktır gözümde. Prim yapma olasılığını sıralamaya koymadım çünkü o konu hakkında bir kanıt mevcut değil ne yazık ki, sadece teoriler. Tabi olur mu olur, iyi forumlar.
Şizofreni hastaları, hasta olduklarının farkında olmazlar. Kendisine belirtilse bile inkar ederler.

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Şizofreni hastaları polislerin yanında da şizofreni gibi davranırlar ama, belirtmek istediğim oydu. Üstelik eğer kaçırılmadı ise ve hastaysa ailesinin bunu çoktan fark etmiş olması gerekirdi. Anlayacağınız her türlü belirtilirdi bu, üstelik son videosuna bakınca biraz daha normal davranıyor, ne çabuk şifa buldu acaba. Bol bol yaptığı hareketlerden biri olan şu gözü aniden açmak çok meydana gelen bir bağımlı belirtisidir bu arada.

Bu konuda emin değilim ama, şizofrenlerin belli kişilere karşı normal davranabildiğini duymuştum. Ayrıca polislerle garip söyledi diye olayı derinlemesine araştıracaklarını sanmıyorum. Ama eğer yanılıyorsam, bu iş primciliğe veya bizim bilmediğimiz başka bir olaya dayanıyor ve bu da hoş değil.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Bu kişinin arkadaşları ve eski arkadaşları ilaç bağımlılığının olduğunu söylüyor.

Black-Spy

> ¤ Black-Spy ¤ <
En iyi cevaplar
0
Niye ozaman dünyanın gündemine dönecek aslında olay şahsen şöyle.
"Marina Joyce" adlı kişi 4,5 ay videoları böyle olacak ondan sonra bir video çekecek ve Onlardan Kurtuldum! adına başlık açıcak ve uydurduğu hikayeyi anlatacak ve siz siz onlara bulaşmayın dicek herkeze teşekkürler diyecek sorna bu sefer bu olay tamamen gerçek olacak ve ozaman kimse buna inanmıcak kesinlikle IŞİD Kaçırsa bırakın İngiltere'yi şu anda Video bile çekemezdi ya sevgilisi istemiyor'dur yada dediğim gibi amacı Prim'dir ve Aboneleri Kullanmıştır.

Bundan 4 Ay Önce 600.000 Abonesi varken şimdi 1.639.111 Abonesi var twitter.com'da TT (Trend Topic) Younow'da Yayınlar açılıyor, Youtube.com'dan bahsetmicem bile zaten Prim kasmak için herkes video çekiyor kimi usta Photoshopçular gözüne Adam Ekliyo kimi kişiler az olsada Zincir sesi ekliyor.

" Eğer Prim Kasmak İsitorsanız, Youtube.com'da bu Bayan hakkında video çekin ve biraz PhotoShop ve Camtasia bilin yeter.! "