Teori 1 - Bir uyuşturucu bağımlısını nerede görsem tanırım, kız şanslı tabi. Kız çekiyor uyuşturucuları videoları, uykusu geliyor yatıyor bir bakıyor sabah bir milyon takipçi. Hastalık denmiş lakin hastalığı olsa bunu belirtir hatta bir süre video dahi çekmezdi, bir hastalığı gizlemenin anlamı ne yazık ki yok. Üstelik şu aniden gözü kocaman açmalar, tehlikede olduğunu düşünüp "Help Me" diye öksürmek, arkasına bakmalar genel olarak kendini tehlikede hissetmek de birçok uyuşturucunun (Genellikle uyarıcıların) etkisidir. Bir de biraz saçma hareketleri var şu kıyafet tanıtımında ki güzel bulmuş kafayı o hareketler falan. Sadece o kadar da değil, kızın düzgün konuşamaması ve kekelemesi de uyuşturucuların en bilindik etkilerinden biridir. Vücudundaki yara izleri de uyuşturucu kullanmasının bir kanıtı olabilir, neymiş efendim ormanda düşmüş. Zincir sesi olayları ne kadar doğrudur bilemeyeceğim lakin eğer kaçırıldıysa akıllı mı bunu kaçıran kişi böyle bir hareketi fark etmiyor. Zincir konusu muhtemelen başka bir şeyin sesi bir yanlış anlaşılma mevcut orada diye düşünüyorum, eğer değilse prim olma ihtimali de çok yüksek. Şu hastalık olayı ama ne yazık ki biraz yaş, dediğim gibi hasta olduğunu belirtmemek için bir sebebi yok; bir şeyleri gizlemeye çalışıyor. Kaçırılma işi de çok farklı değil, kadının evine polis gelmiş iyiyim demiş manyak mı bu o kadar mesaj verip iyiyim diyecek. Diyelim ki bunu kaçırmadılar bu akıl hastası, o zaman gene korktuğunu belirtmesi gerekir orada ama diyor ki "iyiyim" bu ne demek bir şey gizliyor yanlışlıkla yaptığı bunu bir çocuk bile anlar.
Teori 2 - Bu kadın her şeyi kendini bağımlı gibi gösterecek şekilde ayarlamış yani ilk teoride belirttiğim her şeye uyarak ve bir bağımlı gibi rol yapıp prim yapıyor. Bunun olma olasılığını arttıran şey ise bir videosunda arkadaki evdeki bir odanın parmaklıklar ile kapatılmış olması, tabi ki sebebi başka bir şey olabilir.
P.S. Görmemiş olanlar olabilir, şu giysili videosunda o arkadaki eve yaşlı bir kadın giriyor ve bu kadının kaçırılma ile pek alakası var gibi durmuyor, bu olay da Marina Hanımım kaçırılmadığını fazlasıyla kanıtlıyor, lakin ikinci bir olasılık da o evin Marina isimli şahısın tutulduğu yer olmama olasılığı tabi o zaman şu parmaklık işi falsoya yatıyor. Üçüncü olasılık ise o yaşlı kadının özellikle o eve girip dikkatleri dağıtması ve kızın kaçırılmadığını insanlara düşündürtmek. Bu son olasılık üzgünüm ama gerçek olması çok düşük bir olasılık zira o canlı yayındaki kalpleri, alkışlamaları, "Help Me" öksürüklerini fark edemeyen birinin böyle akıllıca bir plan yapması mümkün değildir. Kızın kaçırılması benim gözümde son olasılık hatta değil bile, hasta olması ikinci ve uyuşturucu bağımlısı olma olasılığı en olası olasılıktır gözümde. Prim yapma olasılığını sıralamaya koymadım çünkü o konu hakkında bir kanıt mevcut değil ne yazık ki, sadece teoriler. Tabi olur mu olur, iyi forumlar.