ilkeroyun2
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
İçimden güldüm .DBen ilk başladığımda korku oyunu sanmıştımof:
o zaman hamachili oynayacak ark varmı yaziyim live:ilkerarici gelsin
İçimden güldüm .DBen ilk başladığımda korku oyunu sanmıştımof:
Açık dünya'yı yanlı anlamışım o zaman.Bir not olarak şunu söyleyeyim, önceki yorumları okumadım sadece konuyu okudum.
Sandbox yani kum havuzu, açık dünya demek değildir. Kum havuzu demek, herkesin özgür olarak istediği şeyi yapabilmesi demektir. İstediği şekilde oyun türleyi oynayabilmesi. Şuanda da bu özelliğini yitirmiş değil Minecraft. İsteyen survival veya creativede sunucuda oynar evini kalesini yapar isteyen minigame oynar. şu an kimseye bir engel konulmuş durumda değl. Sen tam olarak bunun nesine yanıyorsun ?
Oynayabilir sorun ne?Açık dünya'yı yanlı anlamışım o zaman.
Benim yandığım şey galiba bu 134. söyleyişim,
BU SANDBOXI BİR KİŞİ BİLE OYNAMIYOR MINECRAFT MINIGAME OYUNUNA DÖNDÜ MINECRAFT'I İNDİREN KİŞİLER DİREK MİNİGAME SUNUCULARINDA OYNUYOR.
Kardeşim Minecraft herkese kendi istediği şekilde oynayabilir. Bu gayet güzel bir şey. Minecraftta sadece minigame değil Free Build de oynanılabilir ve oynayan da var. Sunucu sahipleri de minigame sunuculları açmakta son derece haklılar. Eğer oyuncu ne isterse sunucu sahipleri de onu verirAçık dünya'yı yanlı anlamışım o zaman.
Benim yandığım şey galiba bu 134. söyleyişim,
BU SANDBOXI BİR KİŞİ BİLE OYNAMIYOR MINECRAFT MINIGAME OYUNUNA DÖNDÜ MINECRAFT'I İNDİREN KİŞİLER DİREK MİNİGAME SUNUCULARINDA OYNUYOR.
Jeb Minecon için çekim yapıyor şu anda...Sana yardım edemez PUHAHAHAHJeb güvendeysen Minecraft'ın 1.10 sürümünü sil 1.8'e geç.
Hairrrr isirirlar seniBen ilk başladığımda Zombiden çok korkuyordumof: