[İstek] Market

MehmetBatınMuştu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yapamıyorum işte alla alla yapmaya çalışsam bile ben bunların kodunu hepsini bakıp bakıp yapıyodum internetimde yavaş marketi bakabileceğim bir yer yok.
AH Dostum, İnternet Ne Kadar Yavaş Olursa Olsun Burda o kadar Mesaj Atacağına 2 Gündür 10-15 Tane Bulmuştun Bile Ama Yinede Örnek Bir Kod Atayım Hadi.
PHP:
command /market [<text>]:
    trigger:
        if arg 1 isn't set:
            open chest with 1 rows named "&6Market" to player
            format slot 0 of player with diamond sword named "&aDiamond Sword" with lore "&6100tl" to close then run [make player execute command "/market diamond sword"]
        if arg 1 is set:
            if arg 1 is "diamond sword":
                if player's balance is greater than or equal to 100:
                    remove 100 from player's balance
                    give 1 diamond sword to player
                else:
                    send "&cYeterli Paran Yok!"

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Sunucun için bir şey istemeden önce sunucunun giriş sistemini düzelt. login diyor bu hesap kayıtlı değil diyor, register diyorum bu hesap kayıtlı diyor. iki şekildede giremiyorum.

Lapynours2

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
AH Dostum, İnternet Ne Kadar Yavaş Olursa Olsun Burda o kadar Mesaj Atacağına 2 Gündür 10-15 Tane Bulmuştun Bile Ama Yinede Örnek Bir Kod Atayım Hadi.
PHP:
command /market [<text>]:
    trigger:
        if arg 1 isn't set:
            open chest with 1 rows named "&6Market" to player
            format slot 0 of player with diamond sword named "&aDiamond Sword" with lore "&6100tl" to close then run [make player execute command "/market diamond sword"]
        if arg 1 is set:
            if arg 1 is "diamond sword":
                if player's balance is greater than or equal to 100:
                    remove 100 from player's balance
                    give 1 diamond sword to player
                else:
                    send "&cYeterli Paran Yok!"
İşte Anlamadığın Bu Bana Tam Lazım Şimdi Diceksinki tamamını kim atcak sana zaten forumda paylaşılmıştı ben konuya bana kodlayıp atın demedim forumdakinin linkini atın dedim

Lapynours2

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İP Nerden Buldun la :D
Zaten 20 Bin Görüntülenmeli Sunucu Reklam Konumuz Var ?

Dostum Bunu Kopyalayıp Yapıştıracaksın Zor bir şey Değil Gerçekten Skript Yazdığına İnanmıyorum.
Ya Kardeşim Anlamıyomusun onunla neden uğraşiyim birsürü item eklicem falan ne gereği var forumda paylaşıldı diyorum daha önce sunucumda vardı ancak linki arıyorum bulamıyorum ? anlamıyo musun alla alla ya