Premium alırken hata

MeloMelih1134

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkdaşlar Ben Ne zaman alıyım preminum ? yarın çözülürmü ?
benim kartım doğrulandı hatta alışveriş bile yaptım son kullanım tarihi 01/26 lütfen preminum için para biriktirmiştim lütfen bilen biri yardım etsin ?

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Orda zaten sen alışveriş yapmadın demiyor daha önce kartın steam gibi bir yerde kullanıldıysa diye başlıyor mojang'ın kendi kart doğrulaması var kartından birkaç tl çekiyorlar sonra geri yatırıyorlar gerçek olduğunu kanıtlamak için onu yapmanı istiyor yada yanlış posta adresi ve kişisel bilgilerini yanlış giriyorsun diyor mojang'ın sitesindeki çözüm ise şöyle minecraft alırken çoğu kişi ödeme hatalarıyla karşılaşıyor diyor bunun çözümü farklı bir tarayıcı veya farklı bir cihazdan girip deneyin diyor eğer avustralyada yaşıyorsanız yada debit kart ile ödeme yapiyorsanız şuanlık geçerli değil diyor..

Melo9014

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Orda zaten sen alışveriş yapmadın demiyor daha önce kartın steam gibi bir yerde kullanıldıysa diye başlıyor mojang'ın kendi kart doğrulaması var kartından birkaç tl çekiyorlar sonra geri yatırıyorlar gerçek olduğunu kanıtlamak için onu yapmanı istiyor yada yanlış posta adresi ve kişisel bilgilerini yanlış giriyorsun diyor mojang'ın sitesindeki çözüm ise şöyle minecraft alırken çoğu kişi ödeme hatalarıyla karşılaşıyor diyor bunun çözümü farklı bir tarayıcı veya farklı bir cihazdan girip deneyin diyor eğer avustralyada yaşıyorsanız yada debit kart ile ödeme yapiyorsanız şuanlık geçerli değil diyor..
Ben Üsteki Melo Yazan Minecraft alamayan :(
neyse kardeşim benim kartım evet steamden geçti cs go almıştım ne yapacam adamlar çok uzun yazdı anladığım bir tip değil ne yapam ??

BENİM KARTIM STEAM DEN GEÇTİ CS GO ALDIM NE YAPMAM GEREK ADAMLAR ÇOK UZUN YAZDILARDA :( ŞİMDİ MOJANGTAN KARTI DOĞRULAMAMMI GEREKİYOR ANLAMADIM OOOFFFF ?

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben onların yalancısıyım türkceye çevirdim böyle bir metin vermişler şahsen kredi karti ile adim çok daha rahat aldim kredi kartınız varsa alin yoksa annen-baban'ınkiyle alabilirsin google denen bir şey var kardeşim buraya yazmakla olmuyor Minecraft.net İninal Error yada sana verilen hata mesajını google'da aratablirsin lütfen nasil anlamadığını bilmyiorum yukarıda belirttim zaten..

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Hesap satın alınmıyor ki, hediye kodu satın alınıyor.
Farketmiyor işte. Çalıntı kredi kartı ile alınıp satılıyorsa? En güvenli yol Minecraft.net. Ama eğer sen arkadaşa illa buradan al diyorsan kefil oluyorsun. Bir sorun olduğunda seni anar bak...