Lapynours2
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
allah aşkına artık yazma. lütfen valla konuştukça batıyosun.E Onu Kullan O Zaman ?
allah aşkına artık yazma. lütfen valla konuştukça batıyosun.E Onu Kullan O Zaman ?
Konu Açma O Zaman Yardım Ediyoruz Verdiğin Tepkiye Bak Beallah aşkına artık yazma. lütfen valla konuştukça batıyosun.
Bana Bunu Diyen Adamın Zaten Yardım Edeceğine inancım pek yokKonu Açma O Zaman Yardım Ediyoruz Verdiğin Tepkiye Bak Be
Ben Zaten Yardım Ettim Neye İnanmıyorsun ?. Açma O Zaman Konu. Ben Senin Skript Yazdığına İnanmadım Ve Hala İnanmıyorum. Eğer Yazabilseydin 1. Sınıf Çocuğunun Bile Yazabileceği Skripti Yazabilirdin.Bana Bunu Diyen Adamın Zaten Yardım Edeceğine inancım pek yok
Bu Skript O Kadar Zor Değil. Eğer Skript Yazabiliyorum Diyorsan Kolay Bir Şekilde Hazırlarsın Ve Burda Konu Açacağına Google'ye Bakabilirsin. İlla MinecraftTürk Forumunda Paylaşılmasına Gerek Yok Diiğer Sitelere Bakabilirsin. Bana Pek İnandırıcı Gelmedi.
zaten konu diye bir şey kalmadı ortada.Haklısın fakat bundan sonra sadece yardımcı olan mesajlar atalım konuyu iyice dağıttınız çünki.
Başka sunucularda reklam yapmaları sayesinde ustareklamcı oldularo kadar uzmanreklamcı birarada neyapıyor ._.
Ama tutuyor ?Şunuda koyayım şuraya öyle kitlensin bari.
![]()
Reklamcı alan bir zihniyete sahip kurucunun sunucusu tutmaz. Birbirleriyle savaşıyor reklamcılar bildiğin.
en fazla 15 mievet, en fazla 15 kişi.
Başka Sunuculara Gidip Reklam Yapıp Emek Yerseniz 1 Günde 20 Normal Tabi.en fazla 15 mibugün sabah kitlihg sunucumuz ortalama 25 kisiydi faction ise 1.gününde olmasına ragmen 20 ? normalde kitlihg sunucumuz
Tabiii Canım Tabii.Başka Sunuculara Gidip Reklam Yapıp Emek Yerseniz 1 Günde 20 Normal Tabi.