Merhaba ben Cngzsafa Ilgın Avcı olayını bi açıklığa kavuşturalım dedim.İlk olarak biz ona tp attığın için veya orada bağzı şeyleri kırdığı için değil server da tnt nin yasak olup evimi tnt ile patlatmış olduğu için hack kulllanmış olacağını söyledik ve bundan dolayı banlatmak istemiştik.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
bu adresden evin tnt ile patlamış olduğunu söylememek imkansız. Ilgın olayını geçtiğimize göre ban atma amacını soruyorum cevap vermiyorsun böyle bi olaydan sonra adminin seni takmıyım umursamaması sonucunda bazı kelimeler ağızdan çıkabiliyor (Argolu-Küfürlü) ancak ben halendaha süzümün arkasında durucam.*** kafalı demiştim hatırlarsan istediğin banı atabilirsin falan dedimiştim ama burda o videonun doğru olduğunu ama asıl o videodaki olaylardan dolayı banlatmadığımızı bir hile sayesinde tnt kullandığını anlatmak istemiştim.Doğruyu söyliyimki Admin olarak işini kötü yapıyorsun.Serverı ne kötüleyeceğim nede başka bir şey söyliyeceğim hatta server ın halendaha türkiyenin en iyi faction server ı olarak düşünüyorum ama admin olarak işini yapamıyorsun. (üzgünüm daha deminden beridir tek kişi gibi konuştum yapamıyorsunuz demeliydim nede olsa bi alp var bide can var)