STRİNGCRAFT BİTMEDİ !!! 3 AY TATİLDE HUB OLARAK GERİ DÖNECEĞİZ !!

Cngzsafa

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben Cngzsafa Ilgın Avcı olayını bi açıklığa kavuşturalım dedim.İlk olarak biz ona tp attığın için veya orada bağzı şeyleri kırdığı için değil server da tnt nin yasak olup evimi tnt ile patlatmış olduğu için hack kulllanmış olacağını söyledik ve bundan dolayı banlatmak istemiştik.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu adresden evin tnt ile patlamış olduğunu söylememek imkansız. Ilgın olayını geçtiğimize göre ban atma amacını soruyorum cevap vermiyorsun böyle bi olaydan sonra adminin seni takmıyım umursamaması sonucunda bazı kelimeler ağızdan çıkabiliyor (Argolu-Küfürlü) ancak ben halendaha süzümün arkasında durucam.*** kafalı demiştim hatırlarsan istediğin banı atabilirsin falan dedimiştim ama burda o videonun doğru olduğunu ama asıl o videodaki olaylardan dolayı banlatmadığımızı bir hile sayesinde tnt kullandığını anlatmak istemiştim.Doğruyu söyliyimki Admin olarak işini kötü yapıyorsun.Serverı ne kötüleyeceğim nede başka bir şey söyliyeceğim hatta server ın halendaha türkiyenin en iyi faction server ı olarak düşünüyorum ama admin olarak işini yapamıyorsun. (üzgünüm daha deminden beridir tek kişi gibi konuştum yapamıyorsunuz demeliydim nede olsa bi alp var bide can var)

StringCraft

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cngzsafa
seni torllemek için hayır dedim sonradan banını açtım sende inanıp hemen engellemişsin :D
tunahanla baya güldük .)
bu arada TNT serverde banlı item nasıl koydular :)

Cngzsafa

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
wrust diye hack var

bende bi ara kullanırdım kaboom diye bi tuş var onun sayesinde patlatabiliyorsun

ancak halendaha banlı gözüküyorum kardeş

banned diyor halendaha

erikvanduyn1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Pet plugininizi mypet ile değiştirmeyi hiç düşündünüz mü? O daha gerçekçi, karnı acıkıyor, ölüyor..
Echopet'i de ciddi şekilde uğraşıp ayarlamışsınız ama Mypet gerçekten daha güzel. Hani pvp'de sıkıntı olacağını düşünüyorsanız canlarını ayarlayabiliyorsunuz tek vuruşta ölüyorlar, maksat gerçekçi olsun. Bi değerlendirmenizi rica ederim, teşekkürler..:)

StringCraft

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pet plugininizi mypet ile değiştirmeyi hiç düşündünüz mü? O daha gerçekçi, karnı acıkıyor, ölüyor..
Echopet'i de ciddi şekilde uğraşıp ayarlamışsınız ama Mypet gerçekten daha güzel. Hani pvp'de sıkıntı olacağını düşünüyorsanız canlarını ayarlayabiliyorsunuz tek vuruşta ölüyorlar, maksat gerçekçi olsun. Bi değerlendirmenizi rica ederim, teşekkürler..:)
evet olabilir mypet eee tabi biraz uğaşacağız sürümü bulmak biraz zor :/
ama bakacağıma emin olun.

erikvanduyn1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
evet olabilir mypet eee tabi biraz uğaşacağız sürümü bulmak biraz zor :/
ama bakacağıma emin olun.
Sadece lag olmaması ve rütbelerin değerli olması için başta mesela çaylaktan sonraki rütbeye zombi iskelet vb. gibi sonrasında rütbe atladıkça açılan güzel bir sistem yapacağınızı düşüyorum, canları en azından bizi zararlı moblardan koruyacak kadar olsa yeter.. :p
Değerlendirdiğiniz için teşekkür ederim..:aşık::zombi::kgül:

AlpBey

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Soru oylama ve anti hack skript leri bendede var hatta 2 si bana ait kimden aldığını sora bilirmiyim ?

TheErn99

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Soru : pet plugini gelistiriniz
Neden ? : efsanevi rutbesindeyim aldigim en yuksek pet yarasa peti (pvpler icin ucmasi alinmistir yaziyor ) tamam ucamiyor ama hizi ve ziplamlari diger petler ile ayni rutbelere gore cok iyi ayarlanmamis ayarliyacaksaniz petlerin hizlarini ve ziplayislarini rutbelere gore arttiriniz
Bu arada bazi petler ozelikleri acilmamis bu ozelikleride gene urtbelere gore acilorsa daha iyi olur.
İyi forumlar.
Susturmaniz bittikten sonra benim adima konusma baslatip cevabinizi bildirebiloirsiniz.
Bunu evet olarak kabul ediyorum
Konu guncellenmesin ben susutum bu arada ozele gel.