Hadi Yetkilileri Eleştirelim (Bunada İzin Verin Artık)

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
@Crowley07 , Çorumlusun diye Cehennemde leblebi kavurtturma bana artık usta.
İşçi hakları lütfen.
işci emanet edilen masayı alıp eve götürdükten sonra neyin hakkını verelim coffe :ci:

Bu Resmide Paylaşalım O Zaman Değerli Yöneticim.​
İstediğin kadar uğraş netice hala aynı yönetim kurallarını çiğnedin bu açıktır ve tölerans gösterilmez burda bu kadar insanın karşısında sırf sen "şunları kötüleyim de haklı çıkıyım moralim bozulmasın ben hep haklıyım" tavrı yüzünden ortamı bozdun gene gelip sana açıklama yapıyorum başka bir forumda sana açıklama yapmazlar direk kapının önü.

SecretForest

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
işci emanet edilen masayı alıp eve götürdükten sonra neyin hakkını verelim coffe :ci:

İstediğin kadar uğraş netice hala aynı yönetim kurallarını çiğnedin bu açıktır ve tölerans gösterilmez burda bu kadar insanın karşısında sırf sen "şunları kötüleyim de haklı çıkıyım moralim bozulmasın ben hep haklıyım" tavrı yüzünden ortamı bozdun gene gelip sana açıklama yapıyorum başka bir forumda sana açıklama yapmazlar direk kapının önü.
İşte Sonuç Bu Yetkili Her Zaman Haklıdır.
Sizin Bakış Açınız Yanlış Yöneticinizin Yanlışlarına Bakamak Yerine Benim Konuyu Açma Sebebime Bakıyorsunuz.
Ayrıca Hangi Yönetim Kuralını Çiğnedim Ben ?
Böyle Bir Kural Varsa Bizlerle Neden Paylaşmadınız ?

y0y0

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kafam Karıştı!?!?!!? Birisi Normal Olarak Anlatabilirmi BU Herkes Olabilir Ama Diğerlerini Kötülemeyin!

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
İşte Sonuç Bu Yetkili Her Zaman Haklıdır.
Sizin Bakış Açınız Yanlış Yöneticinizin Yanlışlarına Bakamak Yerine Benim Konuyu Açma Sebebime Bakıyorsunuz.
Benim yönetiicm yaptığı yanlışda senin yaptığın ödüllendirele bilecek bir şey mi? hala haksızım acaba nasıl haklı olurum derdindesin şovunuzu başka tarafta yapın eczacının çırağı numarası yemez artık :ci:

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
2. ihtimal kısmen doğru çıktı. Şerlokçuluk oyunumuza dönersek, bir sonraki adımda @Exo 'nun cevap vermesini bekliyorum.

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında tüm sorun moderatörlerin tavrında eğer güzel bir tavır sergileseler bu kadar abartılmaz belki haklı olduğunu bile düşünürsünde şu an öyle bir şey olduğunu sanmıyorum.

SecretForest

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Benim yönetiicm yaptığı yanlışda senin yaptığın ödüllendirele bilecek bir şey mi? hala haksızım acaba nasıl haklı olurum derdindesin şovunuzu başka tarafta yapın eczacının çırağı numarası yemez artık :ci:
Bende Ne Güzel Beni Dinliyor Diyorum Oysaki Düşünceleriniz Farklı Yönde Yönetici Bey.​

y0y0

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Karşılık Vermek İstiyorum Ama Yine Ben Kötü Olacağım Bu Yüzden Ben bir şey Demiyorum ve nokta.:emin: