Xeressa
Team Ronin
- En iyi cevaplar
- 0
Sunucu hakkındaki kötü mesajlar da baltalama sayılacağına dair bir haber yayınlandı bilmem okudun mu ana sayfada görebilirsin...Uyarı gerekçesi doğru değil. Konu baltalama denemez bu mesaja. @Waffleinstein
Sunucu hakkındaki kötü mesajlar da baltalama sayılacağına dair bir haber yayınlandı bilmem okudun mu ana sayfada görebilirsin...Uyarı gerekçesi doğru değil. Konu baltalama denemez bu mesaja. @Waffleinstein
O zaman her sunucuya güzel, kaliteli mi yazalım?Sunucu hakkındaki kötü mesajlar da baltalama sayılacağına dair bir haber yayınlandı bilmem okudun mu ana sayfada görebilirsin...
Kötü mesajlar dediğin için bak greyder de atladı konuyu baltalayacak açıkları belirtilen oyuncuları kışkırtma amacı güden yorumlar.Sunucu hakkındaki kötü mesajlar da baltalama sayılacağına dair bir haber yayınlandı bilmem okudun mu ana sayfada görebilirsin...
Sen kimi savunman gerektiğini şaşırmışsın aç bi fuse tea kendine gel.Sunucu hakkındaki kötü mesajlar da baltalama sayılacağına dair bir haber yayınlandı bilmem okudun mu ana sayfada görebilirsin...
Uyarı gerekçesi doğru değil. Konu baltalama denemez bu mesaja. @Waffleinstein
Hangi kanıtla harita alıntı.... Bu sebepten dolayı bende haklı bir uyarı yedim ama burada oturup ağlamıyorum.Sunucu hakkındaki kötü mesajlar da baltalama sayılacağına dair bir haber yayınlandı bilmem okudun mu ana sayfada görebilirsin...
Troll olarak yazıldığı değil zamanında troll bir konuya vermiş olduğum bir cevap niteliğini taşıdığını söyledim. Ben tekrardan o zamanki ruh halimle yazdığım mesajdan dolayı özür diliyorum ve gerekenin yapılmasını yönetimdeki diğer arkadaşlara söylüyorum ancak sizin özür dileyip olayı tarafsız olarak çözmeye çalışmama rağmen hala ortayı karıştırmaya çalışmanız beni gerçekten üzüyor. İstediğiniz beni banlatmak ve görevi bırakmamsa öyle olsun gelsin yönetim beni yargılasın boş yere tartışmayı kışkırtıcı şekilde uzatmanızın sebebi aşikâr.Öncelikle Deniz Resimleri Paylaşırken Altına Spoiler İle Yetkililerden Rica: Eğer Uygunsuz Buluyorsanız Resmi Kaldırın Şeklinde Yazıp Paylaşmıştı. Sizin Bunu Görüp Resmi Kaldırdıktan 15 Dakika Sonra Arkadaşımı Bundan Sorumlu Tutup Yaklaşık 10 Gün Foruma Girişini Yasaklamanızı Hiç Etik Bulmadım.
Ayrıca Söylediğiniz Gizlilik Kuralını Deniz Görmediğine Göre Onun Bu Konuda Hiçbir Suçu Yoktur.
Ayrıca Dostlar Bundan Sonra Geri Ve Zekalı Kelimelerinin Arasında Boşluk Bırakarak Yazdığımızda Bunun Troll Olarak Yazıldığı Anlaşılıp Uyarı Verilmediğini Bizzat @Exo Tarafından Öğrendik.
Uygulamaya Geçebiliriz.
Troll olarak yazıldığı değil zamanında troll bir konuya vermiş olduğum bir cevap niteliğini taşıdığını söyledim. Ben tekrardan o zamanki ruh halimle yazdığım mesajdan dolayı özür diliyorum ve gerekenin yapılmasını yönetimdeki diğer arkadaşlara söylüyorum ancak sizin özür dileyip olayı tarafsız olarak çözmeye çalışmama rağmen hala ortayı karıştırmaya çalışmanız beni gerçekten üzüyor. İstediğiniz beni banlatmak ve görevi bırakmamsa öyle olsun gelsin yönetim beni yargılasın boş yere tartışmayı kışkırtıcı şekilde uzatmanızın sebebi aşikâr.
Yaptığın Konu baltalama değilki bildiğin sen fikrini söylemişsin.@Waffleinstein'e bir sorum var.
Skript bölümünde birisi @YasirUS 'un sunucu tanıtım konusundaki banka faiz sistemini görmüş, istemiş, bende "Fikir hırsızına yardım etmeyin." demiştim. Hırsız, hakaret amaçlı değil, ordan burdan fikir toplayıp bizden isreyen anlamında söylemiştim. Bu nedrnleyse uyarı yedim. (Uyarı başlığı: 18 - Konu baltalama)
Konu baltalama kuralı biraz fazla kısıtlamıyormu ? Yoksa Wafflenstain konu baltalama raporlarına mı ağırlık veriyor, reklamlardan sonra öğreneceğiz.
(Bu notum haricinde son virgülden sonrasını ciddiye almayın.)
Savunmak değil eşek kadar yazıyı görmeyip, cahilliğiyle ona buna saldıran insanlaraydı lafım. Bundan sonra sana sorarız kimi savunalım diye.Sen kimi savunman gerektiğini şaşırmışsın aç bi fuse tea kendine gel.