Hadi Yetkilileri Eleştirelim (Bunada İzin Verin Artık)

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu hakkındaki kötü mesajlar da baltalama sayılacağına dair bir haber yayınlandı bilmem okudun mu ana sayfada görebilirsin...
Kötü mesajlar dediğin için bak greyder de atladı konuyu baltalayacak açıkları belirtilen oyuncuları kışkırtma amacı güden yorumlar.
Yapılan genel yorumlar dışında sunucuyu aşağılayacak şekilde açıklarını ve eksiklerini dile getirmek yasaktır. İyi bir niyet ile bu açıkları düzeltmek istiyorsanız sunucu sahibine özel mesaj üzerinden iletişime geçin.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Exo geldiği anda nedense konuya gelenlerin yarısı bi "3 buçuk" dediğimiz şeye döndü :D Harbi diyorum bu olayı savunan kişiler sadece durmuş. Bu andan sonra da hep yönetimi savunan mesajlar gelecek sanırım. Diyecektim ki... Exo özür dilemiş. O yüzden bu konuyu tamamen geride bırakalım. Secret, ona verilen görevdeki bir kuralı ihlal ettiği için atılmış. Yani olayın bu konuya alakası yok. Zaten bu konunun amacı yetkilileri eleştirmek olsa da sadece Exo'ya karşı bir hareket başlatmak mantıklı değildi.

Not: Exo'nun gelip bu konuda haklı çıkacağını söylemiştim. Ama onun yerine özür diledi. Aslında bu beni şimdiki yönetime daha çok yaklaştırıyor. Bütün yönetime değil. Crowley'in sorunları düzeltmek yerine Secret'ı kötülemeye başlaması kimsenin hoşuna gitmemiştir.

Forum_Uzmanı

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Deniz Resimleri Paylaşırken Altına Spoiler İle Yetkililerden Rica: Eğer Uygunsuz Buluyorsanız Resmi Kaldırın Şeklinde Yazıp Paylaşmıştı. Sizin Bunu Görüp Resmi Kaldırdıktan 15 Dakika Sonra Arkadaşımı Bundan Sorumlu Tutup Yaklaşık 10 Gün Foruma Girişini Yasaklamanızı Hiç Etik Bulmadım.
Ayrıca Söylediğiniz Gizlilik Kuralını Deniz Görmediğine Göre Onun Bu Konuda Hiçbir Suçu Yoktur.​

KoseKoyun

> Koyunun Hası <
En iyi cevaplar
0

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Deniz Resimleri Paylaşırken Altına Spoiler İle Yetkililerden Rica: Eğer Uygunsuz Buluyorsanız Resmi Kaldırın Şeklinde Yazıp Paylaşmıştı. Sizin Bunu Görüp Resmi Kaldırdıktan 15 Dakika Sonra Arkadaşımı Bundan Sorumlu Tutup Yaklaşık 10 Gün Foruma Girişini Yasaklamanızı Hiç Etik Bulmadım.
Ayrıca Söylediğiniz Gizlilik Kuralını Deniz Görmediğine Göre Onun Bu Konuda Hiçbir Suçu Yoktur.

Ayrıca Dostlar Bundan Sonra Geri Ve Zekalı Kelimelerinin Arasında Boşluk Bırakarak Yazdığımızda Bunun Troll Olarak Yazıldığı Anlaşılıp Uyarı Verilmediğini Bizzat @Exo Tarafından Öğrendik.
Uygulamaya Geçebiliriz.
Troll olarak yazıldığı değil zamanında troll bir konuya vermiş olduğum bir cevap niteliğini taşıdığını söyledim. Ben tekrardan o zamanki ruh halimle yazdığım mesajdan dolayı özür diliyorum ve gerekenin yapılmasını yönetimdeki diğer arkadaşlara söylüyorum ancak sizin özür dileyip olayı tarafsız olarak çözmeye çalışmama rağmen hala ortayı karıştırmaya çalışmanız beni gerçekten üzüyor. İstediğiniz beni banlatmak ve görevi bırakmamsa öyle olsun gelsin yönetim beni yargılasın boş yere tartışmayı kışkırtıcı şekilde uzatmanızın sebebi aşikâr.

Forum_Uzmanı

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Troll olarak yazıldığı değil zamanında troll bir konuya vermiş olduğum bir cevap niteliğini taşıdığını söyledim. Ben tekrardan o zamanki ruh halimle yazdığım mesajdan dolayı özür diliyorum ve gerekenin yapılmasını yönetimdeki diğer arkadaşlara söylüyorum ancak sizin özür dileyip olayı tarafsız olarak çözmeye çalışmama rağmen hala ortayı karıştırmaya çalışmanız beni gerçekten üzüyor. İstediğiniz beni banlatmak ve görevi bırakmamsa öyle olsun gelsin yönetim beni yargılasın boş yere tartışmayı kışkırtıcı şekilde uzatmanızın sebebi aşikâr.
Siz Sadece Bir Örneksiniz, Genelde Sürekli Böyle Oluyor şu an ki İstediğim Sizin Görevinizi Bırakmanızdan Çok Arkadaşımın Benim Hatam Olduğu Halde Onun Yasaklanmasının Tekrardan İncelenmesi. Gerekli Yönetim Kurallarının Onunla Paylaşılmaması Sebebiyle Haklı Olarak Bunu Bilmeden Paylaşılmış Gönderiler İçin Onun Yasaklanması Beni Vicdanen Üzüyor.​

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
@Waffleinstein'e bir sorum var.

Skript bölümünde birisi @YasirUS 'un sunucu tanıtım konusundaki banka faiz sistemini görmüş, istemiş, bende "Fikir hırsızına yardım etmeyin." demiştim. Hırsız, hakaret amaçlı değil, ordan burdan fikir toplayıp bizden isreyen anlamında söylemiştim. Bu nedrnleyse uyarı yedim. (Uyarı başlığı: 18 - Konu baltalama)
Konu baltalama kuralı biraz fazla kısıtlamıyormu ? Yoksa Wafflenstain konu baltalama raporlarına mı ağırlık veriyor, reklamlardan sonra öğreneceğiz.
(Bu notum haricinde son virgülden sonrasını ciddiye almayın.)

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Waffleinstein'e bir sorum var.

Skript bölümünde birisi @YasirUS 'un sunucu tanıtım konusundaki banka faiz sistemini görmüş, istemiş, bende "Fikir hırsızına yardım etmeyin." demiştim. Hırsız, hakaret amaçlı değil, ordan burdan fikir toplayıp bizden isreyen anlamında söylemiştim. Bu nedrnleyse uyarı yedim. (Uyarı başlığı: 18 - Konu baltalama)
Konu baltalama kuralı biraz fazla kısıtlamıyormu ? Yoksa Wafflenstain konu baltalama raporlarına mı ağırlık veriyor, reklamlardan sonra öğreneceğiz.
(Bu notum haricinde son virgülden sonrasını ciddiye almayın.)
Yaptığın Konu baltalama değilki bildiğin sen fikrini söylemişsin.

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne desek az ...
Forumun elleri ayakları can çekişiyordu ve daha fazla can çekişmesin diye kesilip atıldı .
Lakin tedavide edilebilirdi .
Yani kısaca forumun ölmesi yakındır .