Ad :Emer
Soyad :Baytaş
Facebook :Kurtbaba06
Deneyim : Çok İyi
Başvuranlar arasından neden seni alalım ? : Benden daha iyisini bulamazsın
(MİMARLAR İÇİN EK)
Yaptığınız Yapıtlar Modern mi Mediavel tarzda mı ? : Modernnim çok iyi ortaçağa çalışıyom
Daha önce Mimarlık yaptınız mı ? :Evet bide kuruculuk yaptım 2 kere kendi serverimde
Varsa yaptığınız yapıtlardan görüntüler :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Daha Çok Var Daha Fazlası İçin Skypeden Ulaşırsınız Veyatta Cevap Vermezsem Facebooktan.
Dostum profilinde yaş 17 yazıyor , profil fotoğrafında yaş 13 gözüküyor , başvuru formunda ise yaş 15 diyor fakat skype adresinizde 2003 yazıyor.Anlamadım kaç yaşındasınız ? Yaş kısıtlaması yok ama garibime gitti.
Başvuru Formu :[ADMİN]
Ad :Yiğit
Soyadilbaz
Facebook :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Deneyimaha Önce Çok Fazla , Sunucuda Bu İşi Yaptım Ve Çok Fazla Ekipte Bulunup , Çok Fazla Sunucu Satin Aldim %75 civarı Bir Tutuş Oranı oldu Ve Bu İşten Toplam 95TL civarı kazandim. Ve Daha Önce Çok Fazla Yetkili Oldum Ayrıcadan 1.5.2 Sürümünden Beri Oynuyorum.
Başvuranlar arasından neden seni alalım ? : Ben Biraz Daha Farklıyım Ekip Olarak Dost Olarak Çalışmayı Seviyorum Ve admin olmaktan Gayet , Memnunum Ve Yaz Boyu Çok zamanım Olduğundan İlgilencek Bir İşimin Olmasını İstiyorum ve Ben Ek olarak Skript kodluyabiliyorum.
KOMUT BİLGİM> %100 BİLMEDİĞİM KOMUT YOK AÇIK AÇIK EASY
-------------------------------------------------------BAŞVURUMU DEĞERLENDİRİN LÜTFEN.-------------------------------------------------------------------
Ad : Samet
Soyad : EBÇİN
Facebook :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Deneyim : Önceden, serverler'de yetkili olmuştum. 3-4 kez.
Başvuranlar arasından neden seni alalım ? : Herkes'ten iyi yapacağımı düşünüyorum. Oyuncular ile düzgün, saygılı seviyeli konuşurum.
Admin.
Alındınız gençler , hayırlı olsun.