ZoomNW - Yetkili Alımları

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
herşeyi düzgün yazdım daha ne kadar ciddi olmalıyım ??
eğer ne olursa yazısına takıldıysanız neler boşsa anlamında belirtmiyorsun nelerin boş olup olmadığını

Boş olup olmadığını bilmen veya bilmemen gerekmiyor.Ben kararlı ve deneyimli kişileri aldığım için kararın benim için çok önemli.

DogukanKalsin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Boş olup olmadığını bilmen veya bilmemen gerekmiyor.Ben kararlı ve deneyimli kişileri aldığım için kararın benim için çok önemli.
Peki Ozaman Kusura Bakmayın :)
Başvuru Formu : Admin Mini Games ler icin
Ad : Doğukan
Soyad :Kalsın
Facebook :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
&
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Deneyim : 12-13 serverde admin mod oldum builder kaç kere oldugumu hatırlamıyorum.
Başvuranlar arasından neden seni alalım ? : Çünkü ben onlardan daha yetenekli olduğumu düşünüyorum.Sevgi ve saygi ile oynarım.

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
Başvuru Formu :
Ad : Murat
Soyad : Bircandan
Facebook : Kullamıyorum.
Deneyim : 3 Hub Sunucu açtım ve 6'ya yakın üst seviyelerde profesyonel şekilde çalışan ekiplerde yer aldım.
Başvuranlar arasından neden seni alalım ? : Buna bir cevap veremiyeceğim, Yeterli olduğumu düşünüyor iseniz beni ekibinize alabilirsiniz.
(MİMARLAR İÇİN EK)
Yaptığınız Yapıtlar Modern mi Mediavel tarzda mı ? : Çoğunlukla medieval tarzı yapıtlar yapıyorum.
Daha önce Mimarlık yaptınız mı ? : birçok kere yaptım.
Varsa yaptığınız yapıtlardan görüntüler : Özel Mesaj yoluyla size resimleri atabilirim buradan paylaşmıyorum.

YigitPvP20

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başvuru Formu : Adminlik
Ad :Yiğit Emre
Soyad :Gülen
Facebook : Yiğit HD
Deneyim :%97
Başvuranlar arasından neden seni alalım ? : Kendime Güveniyorum Ve Serveri Daha İyi Yerlere Getirmeyi Düşünüyorum.

İNŞ Alınırım :)

MahquM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bi insan sırf düzgün yazmıyor diye türkçesi bozuk denilmez suratına bulundugu ortam koşulları nedeniyle yazamıyor olabilir bu davranışınız çok yanlış

En iyi cevaplar
0
bi insan sırf düzgün yazmıyor diye türkçesi bozuk denilmez suratına bulundugu ortam koşulları nedeniyle yazamıyor olabilir bu davranışınız çok yanlış
Nasıl bir ortam kosulu olabilirki kardesim.
Adam Belirtiyor.Düzgün yazmıyan insanlarla calısmak istemiyor ve bunu belirtmis burda yanlış olan birsey yok.

MahquM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kardeşim adam ha "dogru" yazmış ha "doğru"
yani ne farkedicek her insan yanlış yapar ben bakmadan yazıyorum

ortam koşulundan kastım karanlık vb olması

SonsuZAlpeR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad : Alper
Soyad : Açıksöz
Facebook : Maalesef Yok
Deneyim : %85
Başvuranlar arasından neden seni alalım ? : Deneyimlerim Sayesinde Görevimde Başarılı Olabileceğimi Düşünüyorum .

İstediğim : Adminlik

BİLGİLERİNİZE

beren003

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başvuru Formu : Farketmez.
Ad : Beren
Soyad : Bahçeli
Facebook : (Facebook'u Buradan Veremem.İstersen Skypeden Verebilirim.)
Deneyim : Daha önce Serverlerde panel bile verildi .
Başvuranlar arasından neden seni alalım ? : Söylediğim gibi olağanüstü komut bilgim var.

Qratos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Alimlar bitti, Kısa süre icerisinde Server aciliyor. -SametbeyHD