Sunucu Açacaklara Önerim ,

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumun ilk zümrüt sunucusu dediğin sunucu şuanda 0 online çekiyor. He belki ben 0'a rastlamışımdır fakat açıldığı hafta dışında 20+ görmedim.
Bunun bir sebebi var. Bilmem gördünmü.. Sorun sunucuda falan değil sunucu harika.. Sorun sunucunun zihniyetinde.
Ve şuanda 0 çekmesinin tek sebebi ise bu.
O sunucuya gir -/kit yaz. Çıkan linke tıkla anlarsın.

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Bunun bir sebebi var. Bilmem gördünmü.. Sorun sunucuda falan değil sunucu harika.. Sorun sunucunun zihniyetinde.
Ve şuanda 0 çekmesinin tek sebebi ise bu.
O sunucuya gir -/kit yaz. Çıkan linke tıkla anlarsın.
Ciddiyet kazanamamış çocukların yada çocuk görünümlü reşitlerin kurduğu düşüncesindesiniz sanırım, hak veriyorum.

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ciddiyet kazanamamış çocukların yada çocuk görünümlü reşitlerin kurduğu düşüncesindesiniz sanırım, hak veriyorum.
Kaliteli sunucuyu yok ettiler. Ki belkide türkiye'nin sayılı sunucularından olabilecekken bu şansı teptiler..
Şahsa karşı bir hakaret var. Bunun büyütülecek bir şey olmayacağını düşünenler ise ya sokak kültürüne fazla maruz kalıyorlar ya da hayatı umursamayarak yaşıyorlar.. Daha fazla bu konu hakkında konuşmak istemiyorum.

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server Açmayı Düşünüyorum Tamda "Fekşin" bi server açıcam para toplayalım biraz :D

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi Bide Şu var Ben şu an Süper Kaliteli Bi Server Açarım ( Aylık Yaklaşık Olarak Gideri 100-120 tl ) arası Değişir Ve
1. Çok Az Online olur ( Çoğu arkadaş burdan konuşup serverlara girmiyo
2. o serverın bi yerden para kazanması lazım biri salakmıda her ay 100-120 tl vericek boşa server kendini döndürebilse yeter

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Abi Bide Şu var Ben şu an Süper Kaliteli Bi Server Açarım ( Aylık Yaklaşık Olarak Gideri 100-120 tl ) arası Değişir Ve
1. Çok Az Online olur ( Çoğu arkadaş burdan konuşup serverlara girmiyo
2. o serverın bi yerden para kazanması lazım biri salakmıda her ay 100-120 tl vericek boşa server kendini döndürebilse yeter
Sunucu açma işini hobi için yapmıyorsan hiç bulaşma dostum. 1 yılda 1700 TL harcadım sunucum için, kazancım bunun dörtte biri ya oldu ya olmadı. Para için açılan sunucular zaten 3-4 aya kalmaz kapanıyor.
Orası da doğru, bu yüzden herkes sunucu açmamalı :)
Sunucu açmak pahalılaşsa diyorum ama işi bilip bütçesi olmayanlara yaramayacak. Bence yaş sınırı yada bilgi gereksinimi kısıtlaması gelmeli hostinglere. Hostinglerde gelen paraya bakıyor bu yanlış bir davranış açıkçası. Global sunucu açmak ta sunucu içeriğini İngilizce yapıp yabancı forumlara reklam vermekten ibaret değil.