Aerenn
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Bir kişide çalışmaması herkeste çalışmayacağı manasına gelmez. Eğer sorunsuz kurulum yaparsan sende de çalışır. Plugin sunucuyun huyuna göre mi çalışıyor ?Sende calismasi herkesde calisacagi anlamina gelmez.
Bir kişide çalışmaması herkeste çalışmayacağı manasına gelmez. Eğer sorunsuz kurulum yaparsan sende de çalışır. Plugin sunucuyun huyuna göre mi çalışıyor ?Sende calismasi herkesde calisacagi anlamina gelmez.
Merhabalar Oyun İçerisinden /set LeafLookRS Yazıp Denedim " Your Skin Has Been Updated " Mesajı Çıktı Ancak Konsola Hata Logu Felan Düşmedi . Ancak sunucudinizi/logs/lastest.txt Dosyasının İçine Girip SkinsRestorer Arattığımda Böyle Sonuçlar Ortaya Çıktı ..Bir kişide çalışmaması herkeste çalışmayacağı manasına gelmez. Eğer sorunsuz kurulum yaparsan sende de çalışır. Plugin sunucuyun huyuna göre mi çalışıyor ?
Plugin ile ilgili bir sorun yok. Oyuna farklı sürümlerle girip dene. Bir de hangi spigotu kullanıyorsun ?Merhabalar Oyun İçerisinden /set LeafLookRS Yazıp Denedim " Your Skin Has Been Updated " Mesajı Çıktı Ancak Konsola Hata Logu Felan Düşmedi . Ancak sunucudinizi/logs/lastest.txt Dosyasının İçine Girip SkinsRestorer Arattığımda Böyle Sonuçlar Ortaya Çıktı ..
[12:14:50] [Server thread/INFO]: [SkinsRestorer] Loading SkinsRestorer v12.5.8
[12:14:55] [Server thread/INFO]: [SkinsRestorer] Enabling SkinsRestorer v12.5.8
[12:14:55] [Server thread/INFO]: [0;32;1mDetected Minecraft [0;33;1mv1_8_R3[0;32;1m, using [0;33;1mUniversalSkinFactory[m
[12:14:55] [Server thread/INFO]: [m
[12:14:55] [Server thread/INFO]: [0;32;1m +===============+[m
[12:14:55] [Server thread/INFO]: [0;32;1m | SkinsRestorer |[m
[12:14:55] [Server thread/INFO]: [0;32;1m +===============+[m
[12:14:55] [Server thread/INFO]: [m
[12:14:55] [Server thread/INFO]: [0;32;1m STABLE BUILD[m
[12:14:55] [Server thread/INFO]: [m
[12:14:55] [Server thread/INFO]: [0;36;1m Current version: [0;31;1m12.5.8[m
[12:14:55] [Server thread/INFO]: [0;32;1m The latest version![m
[12:14:55] [Server thread/INFO]: [m
CraftBukkit Kullanıyoruz .Plugin ile ilgili bir sorun yok. Oyuna farklı sürümlerle girip dene. Bir de hangi spigotu kullanıyorsun ?
CraftBukkit Kullanıyoruz .
Kullandığın plugin versiyonu Craftbukkit uyumlu mu?CraftBukkit Kullanıyoruz .
Sürüm 1.8.x
Client-side bir problem olabilir. Onun dışında ben bir şey görmedim.şu an Son Sürümünü Kullanıyorum SkinsRestorerin ve Uyumlu ..
Peki Ne Yapmam Gerekiyor ?Client-side bir problem olabilir. Onun dışında ben bir şey görmedim.
Ayrıntılı bir inceleme yap, bilgim yok.Peki Ne Yapmam Gerekiyor ?
Usta Eline Sağlık Yardım Etmeye Çalıştın Da , Bilgin Yoksa Ne İçin Sordun Yanlış Anlama Sadece Soru Soruyorum Yani Bilgim Yok Diye Belirttin Ama ..Ayrıntılı bir inceleme yap, bilgim yok.
Güzel kardeşim benim sorununu sen tam olarak belirtmedin. Ben ayrıntılı analiz yaptırdım. Plugin ile ilgili bir hata çıkmadı. Plugin ile ilgili bir hata olmadığı için de ben yardım edemem. Eğer plugin ile ilgili olsaydı ederdim.Usta Eline Sağlık Yardım Etmeye Çalıştın Da , Bilgin Yoksa Ne İçin Sordun Yanlış Anlama Sadece Soru Soruyorum Yani Bilgim Yok Diye Belirttin Ama ..
Hocam Plugin İle Hata Olmasa Niye Çalışmasın Bu Plugin ?Güzel kardeşim benim sorununu sen tam olarak belirtmedin. Ben ayrıntılı analiz yaptırdım. Plugin ile ilgili bir hata çıkmadı. Plugin ile ilgili bir hata olmadığı için de ben yardım edemem. Eğer plugin ile ilgili olsaydı ederdim.
İşte o yüzden bilgim yok. Hata olsaydı zaten loglarda gözükürdü. İstersen yedek al spigot kurup dene bir de ben spigotla kullanıyorsum sorun çıkmıyordu.Hocam Plugin İle Hata Olmasa Niye Çalışmasın Bu Plugin ?
Spigot Kuuyoruz Sunucya Ankca Çalıştıramıyoruz O Yüzden Olmuyo Yani Sunucu Bize Ait , Spigotu Yüklüyoruz jar Olarak Başlatma Komutunu Giriyoruz Olmuyo .İşte o yüzden bilgim yok. Hata olsaydı zaten loglarda gözükürdü. İstersen yedek al spigot kurup dene bir de ben spigotla kullanıyorsum sorun çıkmıyordu.
@echo off
chcp 65001
:restart
TITLE Minesonic - Sunucu Konsolu
java -d64 -server -Xms30G -Xmx31G -Dfile.encoding=UTF8 -jar spigot.jar -o false -nojline --log-count 9 nogui 7
goto restart