Anlamadığım Bir Şey Var. (Ben Skripti Yazdım Bitirdim Emeğe Saygısızlık Olmasın Diye Paylaşmayacağım.)
Sen Bu Sk Yi Bitirdiysen Neden Şimdi Değilde Yakın Bir Zamanda Paylaşıyorsun ?
Tahminime Göre Bence MySQL İşini Yapamadın Ve Onunla Uğraşıyorsun .
Sorun Olmaz , Kusuruda olmaz paylaşabilirsiniz... Bilgiden Yeni bilgiler doğar.
Aynen Yaptıysan Hemen Paylaşırmısın ?
Öncellikle Skript Detaylı bir şekilde anlatım yakın bir zamanda gelecek(Sesli Video) o süreçte hem skript gelişmiş olacak hemde sizlere daha iyi bir şekilde gelecek skript mantığını yorumlara bakarsanız anlatmıştım , tekrar anlatmaya gerek duymuyorum Bahattin98 hocam dediğiniz gibi bir kaç Mysql problemleri var onları düzeltmekteyiz

değerli yorumlarınız için teşekkürlerimi sunuyorum yakın bir zamanda programımız devreye girecektir ücretsiz bir şekilde skriptlerinizi geliştirme haklarına sahip yani bizim tarafımızca istedikleri zaman güncellenecek sizlere biraz daha detaylı anlatayım....
- Program ile Üye Olan Kullanıcılar İzin verilen Kullanıcılar Programa giriş yapabilecekler.
- Bu Program Şart deyil ama bu skripti indirmek için kodlarını görmek için o programı indirmeniz gerek
- Bu Program sayesinde bizim yayınlandığımız tüm skriptlerden haberiniz olacak.
- Bu Skriptleri Ücretsiz olarak tek tıklama ile bizim hazır'da beklettiğimiz güncellemeler yüklenecek.
- Tabi Programıda sürekli olarak güncelleme içinde olacak.
Umarım daha detaylı anlatmışımdır sorularınız varsa hem facebook adresimize veya bu konu altına yorum atarak belirtiniz.
iyi akşamlar takip'de kalın.