Özel Otomatik Güncellenebilen Gelişmiş Promosyon Kodu + Mysql Bağlantılı , Site Bağlantılı Skript

Battincik

BattincikHarika
En iyi cevaplar
0
Forumda "Satıcı" Üyeliği Olmayanların bir şey Satması Yasak Diye Biliyordum :/

Aerenn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yorumların Hepsinini Okumamıştım Demek Okumak Gerekiyormuş :)
Ancak Ben Çoktan Skriptin Yarısını Bitirdim :D Sıkıntı Yok
MySQL'ye Gerek Yok Bence Siteden Ne Yapabileceksin ki ?
MySql gereksiz değil de mysql e bağlı bir eklentiyi plugin olarak değil de skript olarak yazman bence saçma. Mysql olması sayesinde programdan kod üretebiliyorsun. Hem sunucunun sitesi varsa benim gibi admin panelini kullanmayı sevenler için oraya da entegre yapılabilir ve gayet de kullanışlı olurdu :)

JDPusuhMyFace

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Değerli Yorumlarınız için teşekkürler! önerilerinizi bekliyorum.

Yorumların Hepsinini Okumamıştım Demek Okumak Gerekiyormuş :)
Ancak Ben Çoktan Skriptin Yarısını Bitirdim :D Sıkıntı Yok
MySQL'ye Gerek Yok Bence Siteden Ne Yapabileceksin ki ?
Tam olarak site şu şekilde düşünmüştüm , admin oyuna girmeden siteden kod eklemesine izin verir + oyuncu panelinde profil kısmında artık nasıl bir siteniz varsa :) , o kısımda kodu yazarak işlem yapabilir , diye düşünmüştüm değerli yorumunuz için teşekkürler!

MySql gereksiz değil de mysql e bağlı bir eklentiyi plugin olarak değil de skript olarak yazman bence saçma. Mysql olması sayesinde programdan kod üretebiliyorsun. Hem sunucunun sitesi varsa benim gibi admin panelini kullanmayı sevenler için oraya da entegre yapılabilir ve gayet de kullanışlı olurdu :)
Evet dostum orası öyle yakın bir zamanda , onuda yaparız :)

JDPusuhMyFace

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Anlamadığım Bir Şey Var. (Ben Skripti Yazdım Bitirdim Emeğe Saygısızlık Olmasın Diye Paylaşmayacağım.)
Sen Bu Sk Yi Bitirdiysen Neden Şimdi Değilde Yakın Bir Zamanda Paylaşıyorsun ?
Tahminime Göre Bence MySQL İşini Yapamadın Ve Onunla Uğraşıyorsun .
Sorun Olmaz , Kusuruda olmaz paylaşabilirsiniz... Bilgiden Yeni bilgiler doğar. :şapka:
Aynen Yaptıysan Hemen Paylaşırmısın ?
Öncellikle Skript Detaylı bir şekilde anlatım yakın bir zamanda gelecek(Sesli Video) o süreçte hem skript gelişmiş olacak hemde sizlere daha iyi bir şekilde gelecek skript mantığını yorumlara bakarsanız anlatmıştım , tekrar anlatmaya gerek duymuyorum Bahattin98 hocam dediğiniz gibi bir kaç Mysql problemleri var onları düzeltmekteyiz :) değerli yorumlarınız için teşekkürlerimi sunuyorum yakın bir zamanda programımız devreye girecektir ücretsiz bir şekilde skriptlerinizi geliştirme haklarına sahip yani bizim tarafımızca istedikleri zaman güncellenecek sizlere biraz daha detaylı anlatayım....

- Program ile Üye Olan Kullanıcılar İzin verilen Kullanıcılar Programa giriş yapabilecekler.
- Bu Program Şart deyil ama bu skripti indirmek için kodlarını görmek için o programı indirmeniz gerek
- Bu Program sayesinde bizim yayınlandığımız tüm skriptlerden haberiniz olacak.
- Bu Skriptleri Ücretsiz olarak tek tıklama ile bizim hazır'da beklettiğimiz güncellemeler yüklenecek.
- Tabi Programıda sürekli olarak güncelleme içinde olacak.

Umarım daha detaylı anlatmışımdır sorularınız varsa hem facebook adresimize veya bu konu altına yorum atarak belirtiniz.

iyi akşamlar takip'de kalın. :cay:

Son düzenleme: