[SonSurvival.Nitrado.Net] 29.08.2016 Tarihinde Vip Çekilisi ! Haydi Durma Katil Aramıza

Skunkfu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
swye ilk girişte duvara takıldım 2. kez denediğimde banladı ban açtırmaya çalış, sw giriyosun bi ton kit var survivalda olmaması yada en az olması gerek bence bi eksi daha... 10x10 claim atıyorsunuz sonra koseden sınırsız genisletebiliyorsunuz banka gibi borc bakiye veriyo :D yetkiliye söylüyosun düzeltemiyoruz diğer oyuncuların haklarınada taciz ediyo diyo biraz daha geliştirip öyle oyuncu karşısına cıkılması gerekiyor... ben surekli sorun cıkaran survival diye her türlü kolaylığı sağlayan swlerden bunaldığım için ve eksikleri oldugu için biraz daha calısmalarını suanda oynanılcak bir sw olmadığını düşünüyorum ilgililere duyrulur

SurvivalHastası

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
swye ilk girişte duvara takıldım 2. kez denediğimde banladı ban açtırmaya çalış, sw giriyosun bi ton kit var survivalda olmaması yada en az olması gerek bence bi eksi daha... 10x10 claim atıyorsunuz sonra koseden sınırsız genisletebiliyorsunuz banka gibi borc bakiye veriyo :D yetkiliye söylüyosun düzeltemiyoruz diğer oyuncuların haklarınada taciz ediyo diyo biraz daha geliştirip öyle oyuncu karşısına cıkılması gerekiyor... ben surekli sorun cıkaran survival diye her türlü kolaylığı sağlayan swlerden bunaldığım için ve eksikleri oldugu için biraz daha calısmalarını suanda oynanılcak bir sw olmadığını düşünüyorum ilgililere duyrulur
1. Olarak Dedigin Bug Üzerinde Zaten Çalişma Yapiyoruz 2. Olarak Sen Begenmiyorsan Oynamak İsteyenlerede Engel Olamassin Sonuçta !
3. Olarak Durduk Yere Kimse Ban Yemez Oto Banlar ( Spam ) Dışında Ban Yenmez Kolay Kolay !
4. Olarak Evet Fazla Kit Çünkü Bu Sunucuda Rütbe var Eger Rütbe Sistemini Begenmiyorsan Tarihini 2012'ye Al Öyle
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
:)
Forumumada Mesaj Atmassan Sevinirim.

Skunkfu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1. Olarak Dedigin Bug Üzerinde Zaten Çalişma Yapiyoruz 2. Olarak Sen Begenmiyorsan Oynamak İsteyenlerede Engel Olamassin Sonuçta !
3. Olarak Durduk Yere Kimse Ban Yemez Oto Banlar ( Spam ) Dışında Ban Yenmez Kolay Kolay !
4. Olarak Evet Fazla Kit Çünkü Bu Sunucuda Rütbe var Eger Rütbe Sistemini Begenmiyorsan Tarihini 2012'ye Al Öyle Minecraft Oyna :)
Forumumada Mesaj Atmassan Sevinirim.
dostum burada görüşlerimi belirtmem gayet normal bişi uzunca bi süredir mc oynarım çok farklı swlerde deneyim edindim kimi zaman yetkili kısımdada rol aldım kendi düşüncelerimi eksikliklerini belirtmem kimseyi server'a katılmamaya zorlamak olmuyor. insanlar okur yorumlar kendileri karar verir. bi iş yaptıysan herkes beğenecek diye bi durum yok. çalışma yapıyoruz demedin skype'da bana ayrıca yaparsam herkesin claimi silincek o yüzden yapamam dedin. ayrıca rütbe sistemi olmayan onlarca sunucuda var tarihi değiştirmeme gerek yok. survival başlığı altında bu kadar kolaylık sağlanıyor olması "hayatta kalma" olayına ters düşüyor bence onu belirttim.

SurvivalHastası

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
18.08.2016 Tarihinden Itibaren Sunucumuzda Yenileme Basliyacaktir !
Eglenceli Oyunlar Eklenecek !
Takım Savaslari Gelicek !
Ödüllü Arena 1v1 Gelicek !
Hile Korumasi Aktif Hale Gelecek !

SonSurvival.Nitrado.Net
Adalet mi Ariyorsun Dogru Adresdesin !

SurvivalHastası

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
-_- Güncelleme -_-
26.08.2016 PvP Kapali Alan Gelmistir !
Bu Alana Market ve Evlerinizi Yapabilirsiniz !

Sunucumuzun 50. Gününe Özel ! Vip Çekilisi Olucaktir !
29.08.2016 Tarihinde ! Çekilişlerimize Sizde Katilabilirsiniz !