SurvivalHastası
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Skype:mylifetolga1 Ekleyerek Size daha Detayli Anlatabilirim.Rehber olmak için ne yapmamiz lazim ?
#Güncelleme#
Arena Eklenmistir !
Ova(PvP Kapali Bölge ) Yakında Aktif Olucaktir !
Skype:mylifetolga1 Ekleyerek Size daha Detayli Anlatabilirim.Rehber olmak için ne yapmamiz lazim ?
1. Olarak Dedigin Bug Üzerinde Zaten Çalişma Yapiyoruz 2. Olarak Sen Begenmiyorsan Oynamak İsteyenlerede Engel Olamassin Sonuçta !swye ilk girişte duvara takıldım 2. kez denediğimde banladı ban açtırmaya çalış, sw giriyosun bi ton kit var survivalda olmaması yada en az olması gerek bence bi eksi daha... 10x10 claim atıyorsunuz sonra koseden sınırsız genisletebiliyorsunuz banka gibi borc bakiye veriyoyetkiliye söylüyosun düzeltemiyoruz diğer oyuncuların haklarınada taciz ediyo diyo biraz daha geliştirip öyle oyuncu karşısına cıkılması gerekiyor... ben surekli sorun cıkaran survival diye her türlü kolaylığı sağlayan swlerden bunaldığım için ve eksikleri oldugu için biraz daha calısmalarını suanda oynanılcak bir sw olmadığını düşünüyorum ilgililere duyrulur
dostum burada görüşlerimi belirtmem gayet normal bişi uzunca bi süredir mc oynarım çok farklı swlerde deneyim edindim kimi zaman yetkili kısımdada rol aldım kendi düşüncelerimi eksikliklerini belirtmem kimseyi server'a katılmamaya zorlamak olmuyor. insanlar okur yorumlar kendileri karar verir. bi iş yaptıysan herkes beğenecek diye bi durum yok. çalışma yapıyoruz demedin skype'da bana ayrıca yaparsam herkesin claimi silincek o yüzden yapamam dedin. ayrıca rütbe sistemi olmayan onlarca sunucuda var tarihi değiştirmeme gerek yok. survival başlığı altında bu kadar kolaylık sağlanıyor olması "hayatta kalma" olayına ters düşüyor bence onu belirttim.1. Olarak Dedigin Bug Üzerinde Zaten Çalişma Yapiyoruz 2. Olarak Sen Begenmiyorsan Oynamak İsteyenlerede Engel Olamassin Sonuçta !
3. Olarak Durduk Yere Kimse Ban Yemez Oto Banlar ( Spam ) Dışında Ban Yenmez Kolay Kolay !
4. Olarak Evet Fazla Kit Çünkü Bu Sunucuda Rütbe var Eger Rütbe Sistemini Begenmiyorsan Tarihini 2012'ye Al Öyle Minecraft Oyna
Forumumada Mesaj Atmassan Sevinirim.
Degerli Yorumun İçin Teşşekkür EderimBaşarılı Bi Sunucu
8/10
+30 Kiside Olucak Çekiliş DostumVip Cekilissi Oldumu Acaba Dun Kacırdımda ?