Evren Space Grafik Kimdir ?

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
öncelikle geçmiş olsun Yasir'im.
Beklemezdim açıkçası kendisinden ama bir savunması vardır illaki. Ben güvenlik açısından başkalarına bir şeyler yaparken watermarklı yollayıp ücreti almadan watermarkı silmiyordum. Paypal kapandı falan şimdi kimseye bir şey yapmıyorum gerçi ama öneririm grafik işleriyle uğraşan arkadaşlara.

Forumun satış konusunda değişime gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Paypal falan kapandı chargeback olayı da hikaye oldu, forumun kullanıcılarını düşünüp buna bi' ayar çekmesi gerek, forum.gamer.com.tr diye domain almayı biliyonuz :D @Crowley07

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendisinin de bana 40tl borcu var, ekimin 5'ine kadar ödeyecekmiş. Olmadı suç duyurusu başlatırım hakkında. Parasında değilimde bu tarz dolandırılmaları kaldıramıyorum.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben böyle şeylere hep karşıyım. Biri ile ticaret yapacaksan yüz yüze görüşmen lazım böyle internet üzerinden falan boş iş gibi geliyor bana. Bu şekilde ticaret yapılırsa alıcı her zaman kuşkuya düşer zaten ya para boşa giderse dolandırılırsam falan diye. En iyisi bulacaksın gerçek hayatta birini ona yaptıracaksın bunlarla paranızı çar çur etmeyin.

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Geçmiş Olsun Dostum.

Yasir Dostum forumun değerli üyelerindensin boş bir vaktinde bana skype mesaj at. üzüldüm böyle bi olay olduğunda

Zararını ben karşılıcam. Sırf üzüldüğüm için ve forumun eski insanları üzülmesin diye.

Skype : nbn.graphics boş bir vaktinde at halledeyim ne istiyosan.

+ Böyle bir meslektaşımın Satıcı TAG ile bunu yapması hiç hoş değil. !
Kendini geçtim bizi bile lekeliyor.
Zaten Ücretsiz bir şey paylaştığımda hep lekeliyordu onu yapamıyorsun falan hatasız olsa bile yok şuna benzemiş vs vs.
Neyse Dostum dediğim gibi mesaj at halledelim.

Açıkçası evren-space'i tanımıyorum ama senin gibi kendini tasarımcı sanan 3-4 arkadaş konuya reklam amaçlı üşüşmüş :) Adamın dediği de haklıymış konularından birkaç tanesine baktım hazır arkaplanın üzerine yazı yazmışsın ?

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açıkçası evren-space'i tanımıyorum ama senin gibi kendini tasarımcı sanan 3-4 arkadaş konuya reklam amaçlı üşüşmüş :) Adamın dediği de haklıymış konularından birkaç tanesine baktım hazır arkaplanın üzerine yazı yazmışsın ?
ILieWorldI Arkadaşı Reklam Amaçlı Üşüştüğünü Düşünüyosan Bende Senin Konuyu Değiştirmek Ve Hedef Şaşırtmak İçin Üşüştüğünü Düşünüyorum Belki Arkadaş
Gerçekten İyilik Olarak Yapıyor Gelmiş Sende Adamı Sanki Prim İçin Gelmiş Gibi Gösteriyosun Senin Yaptığın Doğrumu ki Sen Onun Hatasını Söylüyosun ?

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ILieWorldI Arkadaşı Reklam Amaçlı Üşüştüğünü Düşünüyosan Bende Senin Konuyu Değiştirmek Ve Hedef Şaşırtmak İçin Üşüştüğünü Düşünüyorum Belki Arkadaş
Gerçekten İyilik Olarak Yapıyor Gelmiş Sende Adamı Sanki Prim İçin Gelmiş Gibi Gösteriyosun Senin Yaptığın Doğrumu ki Sen Onun Hatasını Söylüyosun ?

Profilime bakabilirsiniz 3 yıldır üyeyim kaç mesajım var? Zaten forumdaki çoğu kişiyi tanımıyorum. İyilik için yapmış olabilir ona bir sözüm yok ama özelden yazabilirdi ulu orta reklam gibi yazmış. (Hatam varsa affola ben böyle düşünüyorum =) )

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Profilime bakabilirsiniz 3 yıldır üyeyim kaç mesajım var? Zaten forumdaki çoğu kişiyi tanımıyorum. İyilik için yapmış olabilir ona bir sözüm yok ama özelden yazabilirdi ulu orta reklam gibi yazmış. (Hatam varsa affola ben böyle düşünüyorum =) )
İlk Yazdığın Mesajda Görüş Bildirmekten Fazla Saldırgan Bir Tavır Alınmış Gibi Duruyo , Böyle Düşünmüyosan Bile Yazma Şeklin Öyle Göstermiş
Bu Arada Arkadaş Reklam Yapmasına O Kadarda Gerek Yok o Space Denen Arkadaşdan Sonra Tanınan Diğer Bir Arkadaşda Bu
Edit : Bu Arada 3 Senedir Serverda Olman o Kadarda Takdire Şayan Bi Olay Değil Benim Eski Hesabım Sitenin İlk Açıldığı Senede Kalmaydı Adım SxyeN di Fakat Hesabım Kapatıldı Yani bende Sitede Çoğu Kişiyi Tanıyorum :)

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İlk Yazdığın Mesajda Görüş Bildirmekten Fazla Saldırgan Bir Tavır Alınmış Gibi Duruyo , Böyle Düşünmüyosan Bile Yazma Şeklin Öyle Göstermiş
Bu Arada Arkadaş Reklam Yapmasına O Kadarda Gerek Yok o Space Denen Arkadaşdan Sonra Tanınan Diğer Bir Arkadaşda Bu
Edit : Bu Arada 3 Senedir Serverda Olman o Kadarda Takdire Şayan Bi Olay Değil Benim Eski Hesabım Sitenin İlk Açıldığı Senede Kalmaydı Adım SxyeN di Fakat Hesabım Kapatıldı Yani bende Sitede Çoğu Kişiyi Tanıyorum :)

Pekala haklısın. Yalnız kusura bakmayın ama 2 satırlık mesajı bile tam okumadan mesaj atıyorsunuz. 3 yıldır üyeyim kimseyi tanımıyorum dedim..

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
@HGSquire nin Farklı bir şey Yaptığını Düşünmüyorum :) Oda Arka Plan Üzerine Yazı Yazanlardan Kendini Tasarımcı Sananlardan bir şey Almak İsteyenler Önerim
BiOnluk.Com da Araştırmanızdır

Not: Bu Konu Kendimi Acıttırmak İçin Açılmadı Bu Konunun Açılma Sebebi Bu Kişiden bir şey Alırken Dikkat Etmenizi Ve Başka Arkadaşların Dolandırılmasını Önlemek Amacıyla Açılmıştır

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
@HGSquire nin Farklı bir şey Yaptığını Düşünmüyorum :) Oda Arka Plan Üzerine Yazı Yazanlardan Kendini Tasarımcı Sananlardan bir şey Almak İsteyenler Önerim

Not: Bu Konu Kendimi Acıttırmak İçin Açılmadı Bu Konunun Açılma Sebebi Bu Kişiden bir şey Alırken Dikkat Etmenizi Ve Başka Arkadaşların Dolandırılmasını Önlemek Amacıyla Açılmıştır
ss leri atarmısın

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

BiOnluk'a da pek güvenmeyin gerçek tasarımcı/yazılımcı 30-40 tl'ye hiçbir zaman çalışmaz. (tabi güzel sanatlar / muhendislik okuduğunu düşünürsek)

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bana da laf geldi burdan. Doğal olarak da cevap hakkı doğdu, müsaadenizle;
Öncelikle içeriklerimi Newgrounds ve DA hesaplarımdan kontrol edebilirsin %100 OC.
Yasir ile muhabbetim var, HG ile de muhabbetim bir raddeye kadar var. Beni ilgilendirir diye düşünüyorum bu konu.

Onun dışında arkaplana yazı yazma konusunda destekliyorum seni, hiçbir entelektüel değer üretmeden karşılık aldıklarını ben de savunuyorum o konuda hemfikiriz. Fakat, şu anki internet kişileri tasarım ya da görsel kısma para harcamak istemiyorlar ve 10-15 liraya stok resmin üstüne konulan png içerikler edinmek zorunda kalıyorlar. Üzücü bir durum maalesef fakat yapacağımız pek bir şey yok. Temel ekonomi işleyişi ve insanlar istedikçe bunu yapacak birileri illaki çıkacak.

Konunun yeri burası değil o yüzden savunmamın ikinci kısmını kısa ve öz tuttum, isteyenler olursa ayrı bir konuda konuşabiliriz bunu, memnun da olurum fikir paylaşmaktan. Konuyu baltalamamak adına buradan çekiliyorum.

Kolay gelsin, Bol şans.

NBN_Graphics

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dostum aslında cevap vermek istemezdim fakat cevap hakkı doğdu galiba bilmiyorum ama galiba gençsin biraz nedir bu tavırların anlamadım gerek tasarımlarım olsun gerek işlerim Skype de zaten gelen kişilere çalışmalarıma gösteriyorum. ücretsiz çalışmaları görüp bir kişiyi yargılayamazsın hitap tabirinde hiç hoş değil Kendini Tasarımcı Sanan demende yazık başka bir şey demiyorum kal sağlıcakla.

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben böyle şeylere hep karşıyım. Biri ile ticaret yapacaksan yüz yüze görüşmen lazım böyle internet üzerinden falan boş iş gibi geliyor bana. Bu şekilde ticaret yapılırsa alıcı her zaman kuşkuya düşer zaten ya para boşa giderse dolandırılırsam falan diye. En iyisi bulacaksın gerçek hayatta birini ona yaptıracaksın bunlarla paranızı çar çur etmeyin.
Eğer çalışacağın kişi önceden birini dolandırmadıysa o kişinin hakkında kimse benim paramı aldı kaçtı gibi şeyler söylemiyorsa ve referans sayısı fazla ise çalışmakta bir sakınca olmaz