10 Saniye sonra agzından cıkan muhteşem bir koku..Yoğurtlu sarımsaklı çacık <3
Bi saniye eğer hıyarların %95'i suysa, Flash suda koşabiliyorsa, bende hıyarların üstünde koşabiliyorum. Bunun anlamı bende %95 Flash mı oluyorum?Şimdik, konuyu derinlemesine düşünürsek, Hıyarlar'ın kendisi %95- oranında sudan oluşmakta. Buna rağmen onları yiyoruz. Yani yiyeceğin sıvı oranı değil yenme şekli esas sonuç olur. Bunun yanı sıra cacığın yapılma şekli de büyük rol oynar. Sonuçta bazıları Hıyar'ı rendeler, bazıları ize dilim dilim yapar. Bunlara bağlı olarak içiyor, yiyor olabilirsiniz. Ama net cevap istiyorsanız, hem yiyor hem içiyoruz.
Hayır, %95 İsa oluyorsun.Bi saniye eğer hıyarların %95'i suysa, Flash suda koşabiliyorsa, bende hıyarların üstünde koşabiliyorum. Bunun anlamı bende %95 Flash mı oluyorum?
![]()
Tavuktan başka şeylerde çıkar ( ͡° ͜ʖ ͡°)Onun cevabı bariz belli Yumurtadan civciv çıkar tavuk çıkmaz yani Yumurta tavukdan çıkar ama bu soru belli değil.![]()
%96 o bi kee tmmmmm mı ????Hayır, %95 İsa oluyorsun.
Tavuk yumurtadan çıkmaz çünkü yumurtadan civciv çıkar. Ben o soruyu çözeli çok olduTavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan ?
Orada anime seçeneği olmasa belki kafa yorulabilir di ama her şeyi o anket şıkkı ile bozdun.of:
O ayrı konu.Tavuktan başka şeylerde çıkar ( ͡° ͜ʖ ͡°)
%96 o bi kee tmmmmm mı ????