Cacık İçilir Mi ? Yenir Mi ?

Cacık Yenir Mi ? İçilir Mi ?

• Yenir

Kullanılan: 14 43.8%
  • İçilir

Kullanılan: 10 31.3%
  • Anime <3

Kullanılan: 8 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    32

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yani caciği ben bardakla içerim genelde ama ağzımda çiğniyorum yerken ben hıyari uzunlamasina rendelerim katır kutur daha uzun oluyo parçalar yemişte oluyorum beynim eriyo :(

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdik, konuyu derinlemesine düşünürsek, Hıyarlar'ın kendisi %95- oranında sudan oluşmakta. Buna rağmen onları yiyoruz. Yani yiyeceğin sıvı oranı değil yenme şekli esas sonuç olur. Bunun yanı sıra cacığın yapılma şekli de büyük rol oynar. Sonuçta bazıları Hıyar'ı rendeler, bazıları ize dilim dilim yapar. Bunlara bağlı olarak içiyor, yiyor olabilirsiniz. Ama net cevap istiyorsanız, hem yiyor hem içiyoruz.

Neferity

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hem yiyilir hem de icilir gibi bisi fakat ben icmeyi tercih ediyorum. Çayi Limonlu icmek gibi.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Şimdik, konuyu derinlemesine düşünürsek, Hıyarlar'ın kendisi %95- oranında sudan oluşmakta. Buna rağmen onları yiyoruz. Yani yiyeceğin sıvı oranı değil yenme şekli esas sonuç olur. Bunun yanı sıra cacığın yapılma şekli de büyük rol oynar. Sonuçta bazıları Hıyar'ı rendeler, bazıları ize dilim dilim yapar. Bunlara bağlı olarak içiyor, yiyor olabilirsiniz. Ama net cevap istiyorsanız, hem yiyor hem içiyoruz.
Bi saniye eğer hıyarların %95'i suysa, Flash suda koşabiliyorsa, bende hıyarların üstünde koşabiliyorum. Bunun anlamı bende %95 Flash mı oluyorum?

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan ?
Orada anime seçeneği olmasa belki kafa yorulabilir di ama her şeyi o anket şıkkı ile bozdun. :pof:
Tavuk yumurtadan çıkmaz çünkü yumurtadan civciv çıkar. Ben o soruyu çözeli çok oldu :(
Cacık sorusuna gelince suyu içilir kalanı yenir, haydi iyi günler :D