AAC ile alakalı bi sorum var

EmreAAyaz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar 1.8 server açıcam ve en iyi anti cheat olarak aac öneriliyo aacnin 80 tllik orjinalini almalımıyım sizce ?

AnadoluNW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Orjinali bende var, AAC 5 para etmez bir plugin ama zorunluluktan ayarlarını kısıp kullanıyorum.
İster internetten bul, istersen satın al orası beni ilgilendirmez tabi...
AAC speedmine ve nuker konusunda iyi ama edit 10 kazma falan koyacaksan hile olarak algılıyor .

EmreAAyaz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani çalabiliyorsun? Kusura bakma ama ben destek veremem.
kimsenin emeğini çaldığım yok internete koyuluyo deniyorum ayrıca boş boş laf yapma internetteki sadece jardı sonrasında aac nin teknik işleriyle uğraşan adamla skype ta konuşup sadece config ini satın aldım fakat buda yeterli olmadığı için kendinisini almayı düşünüyorum

Orjinali bende var, AAC 5 para etmez bir plugin ama zorunluluktan ayarlarını kısıp kullanıyorum.
AAC speedmine ve nuker konusunda iyi ama edit 10 kazma falan koyacaksan hile olarak algılıyor .
yok hocam max verimlilik 7 falan koyucam fakat 80tl vermeme değermi yani ? bide şimdi adamlar yeni sürümlere göre çıkartıyo ben 1.8 de kullanıcam 1.8 için update falan gelmiyo dimi ? bide 80tl veriysem her sürüm değiştiğinde sitesinden bedavaya alabilicekmiyim yani 1 kere parayı ödedikten sonra her sürümünü alabilicekmiyim bi aydınlatırmısın ?

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
En son güncellemesi 2 ay önce çıkmıştı. Belki Re-code yapılırsa toparlar diye düşünüyorum. Onun dışında zor.

ErenOzsahin

Golden State Warriors
En iyi cevaplar
0
Hocam AAC Almanı Tavsiye Ederim Kötü Bir Plugin Olsa Büyük Serverler Bunu Kullanmaz Server Adı Vermeyeyim Simdi Maddiyatın Yetiyorsa SpigotMC'Den Orjinal Satın Al

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Valla Faction için AAC ama edit eşya olmazsa mükemmel bir şey. Edit eşya kullanacaksan AAC alıp boşa bütçeni kasma. V5 - V6 gibi kazmalar işi kolaşlaştırır, ama sonrasında sürekli hileden atmaya başlar. PvP sunucu açıyorsan öneririm ama Faction'da P10 - V10 gibi istiyorsan fedakarlık yapman lazım.

EmreAAyaz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla Faction için AAC ama edit eşya olmazsa mükemmel bir şey. Edit eşya kullanacaksan AAC alıp boşa bütçeni kasma. V5 - V6 gibi kazmalar işi kolaşlaştırır, ama sonrasında sürekli hileden atmaya başlar. PvP sunucu açıyorsan öneririm ama Faction'da P10 - V10 gibi istiyorsan fedakarlık yapman lazım.
hocam edit en fazla v8 p5 falan koyucam sıkıntı yaşatırmı

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
AAC kullanacaksan sunucundan Edit eşyalar kullanmamanı öneririm.
Fakat ben hem AAC hem Edit eşyalar kullanacağım diyorsan AACdan speedmine olayını devredışı bırakıp, NCP ile birlikte kullan derim.