çok rahat şekilde internetten bulabiliyosun fakat sürümleri sorun oluyo işte peki speedmine gibi hileleri nasıl engelleyebilirimKillAura için AntiAura, Movement (hareket) için AAC önerilir. Para vermeden nasıl kullanmayı düşünüyorsun?
Yani çalabiliyorsun? Kusura bakma ama ben destek veremem.çok rahat şekilde internetten bulabiliyosun fakat sürümleri sorun oluyo işte peki speedmine gibi hileleri nasıl engelleyebilirim
kimsenin emeğini çaldığım yok internete koyuluyo deniyorum ayrıca boş boş laf yapma internetteki sadece jardı sonrasında aac nin teknik işleriyle uğraşan adamla skype ta konuşup sadece config ini satın aldım fakat buda yeterli olmadığı için kendinisini almayı düşünüyorumYani çalabiliyorsun? Kusura bakma ama ben destek veremem.
yok hocam max verimlilik 7 falan koyucam fakat 80tl vermeme değermi yani ? bide şimdi adamlar yeni sürümlere göre çıkartıyo ben 1.8 de kullanıcam 1.8 için update falan gelmiyo dimi ? bide 80tl veriysem her sürüm değiştiğinde sitesinden bedavaya alabilicekmiyim yani 1 kere parayı ödedikten sonra her sürümünü alabilicekmiyim bi aydınlatırmısın ?Orjinali bende var, AAC 5 para etmez bir plugin ama zorunluluktan ayarlarını kısıp kullanıyorum.
İster internetten bul, istersen satın al orası beni ilgilendirmez tabi...
AAC speedmine ve nuker konusunda iyi ama edit 10 kazma falan koyacaksan hile olarak algılıyor .
En son güncellemesi 2 ay önce çıkmıştı. Belki Re-code yapılırsa toparlar diye düşünüyorum. Onun dışında zor.Orjinali bende var, AAC 5 para etmez bir plugin ama zorunluluktan ayarlarını kısıp kullanıyorum.
İster internetten bul, istersen satın al orası beni ilgilendirmez tabi...
AAC speedmine ve nuker konusunda iyi ama edit 10 kazma falan koyacaksan hile olarak algılıyor .
Hocam ben 80 tl verip aldıktan sonra her sürümünü kullanabilicekmiyim ?En son güncellemesi 2 ay önce çıkmıştı. Belki Re-code yapılırsa toparlar diye düşünüyorum. Onun dışında zor.
eyv hocam 1.8 için alıcam sence değermi ?Version history kısmından geçmiş sürümleri kullanabilirsiniz.
eyv hocam 1.8 için alıcam sence değermi ?
hocam edit en fazla v8 p5 falan koyucam sıkıntı yaşatırmıValla Faction için AAC ama edit eşya olmazsa mükemmel bir şey. Edit eşya kullanacaksan AAC alıp boşa bütçeni kasma. V5 - V6 gibi kazmalar işi kolaşlaştırır, ama sonrasında sürekli hileden atmaya başlar. PvP sunucu açıyorsan öneririm ama Faction'da P10 - V10 gibi istiyorsan fedakarlık yapman lazım.