knife67
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
TÜRKİYE'NİN EN İYİ SUNUCU OLACAĞINA EMİNİMZaten garip olması için yaptımFantastik şeyleri seviyorsunuz haha
TÜRKİYE'NİN EN İYİ SUNUCU OLACAĞINA EMİNİMZaten garip olması için yaptımFantastik şeyleri seviyorsunuz haha
Kapalı Beta'ya başvurmuştum, alındım vesaire ama nasıl gireceğim ne zaman açılacak hiçbir fikrim yokOyuna büyülü bir hava ve güzel bir ortam sağlamak için harita çok önemlidir. Tek başıma haritayı yapıyorum. Bu biraz zaman gerektirebilir. Videolar yakında gelecektir. (Görev alma, şehirde dolaşma, zindan tamamlama vs.)
Beklemede kalın. Emin olun değecekÇok eğleneceksiniz. (Umarım...)
Skill ağacı sistem i olacak mı ?
Merak ettim de. Diyelim ki tutmadı (İnşAllah tutar da) sunucuyu yurt dışına açar mısın ?Yakında video gelecek.
Video içerikleri şunlar olacak;
- Şehir ve görevler.
- Yetenekler ve meslekler.
- Pazar alanları.
- Zindan.
Merak ettim de. Diyelim ki tutmadı (İnşAllah tutar da) sunucuyu yurt dışına açar mısın ?
Senin yerinde olsam hergün video atardim. Cidden iyi oluyor.Hayır. Tutmazsa reklam yaparım. Her şey reklamdan ibaret. Kötü sunucular bir reklam yapıyor kaç kişi var bak
Şehirden küçük bir kare. Şehir yarın akşam bitmiş olur.
![]()
Şehir bitmiştir. Yeni bir güncelleme geldi video çeksem mi karar veremedim. Şehir turu ve evcil hayvanları tanıtırım diye düşünüyorum
Sizce ?
Bu server eğer güzel olursa zevkli olursa büyük ihtimal uzun zaman sonra tekrar minecraft oynayacam.![]()
Çok başarılı BİR Sunucu Çok İcten Dileklerimle Tebrik ederim