Blazerd MMORPG | Küçük Tanıtım

Yetenek Sistemi mi Sınıf Sistemi mi ?

• Yetenek; Oyuncular istediği kılıca 2 yetenek ekleyebilecek. Kendi tarzını oluşturacak.

Kullanılan: 74 64.9%
  • Sınıf; Klasik sınıf sistemi.

Kullanılan: 40 35.1%

• Kullanılan toplam oy
    114

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani kendi sınıfımızı yapabilmek çok zevkli olur 2 tane özellik seçerek spellsword Socrerer, BattleMage, Monk vs. pek çok şey yapılabilir. :D

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuna büyülü bir hava ve güzel bir ortam sağlamak için harita çok önemlidir. Tek başıma haritayı yapıyorum. Bu biraz zaman gerektirebilir. Videolar yakında gelecektir. (Görev alma, şehirde dolaşma, zindan tamamlama vs.)

Beklemede kalın. Emin olun değecek :D Çok eğleneceksiniz. (Umarım...)

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Oyuna büyülü bir hava ve güzel bir ortam sağlamak için harita çok önemlidir. Tek başıma haritayı yapıyorum. Bu biraz zaman gerektirebilir. Videolar yakında gelecektir. (Görev alma, şehirde dolaşma, zindan tamamlama vs.)

Beklemede kalın. Emin olun değecek :D Çok eğleneceksiniz. (Umarım...)
Kapalı Beta'ya başvurmuştum, alındım vesaire ama nasıl gireceğim ne zaman açılacak hiçbir fikrim yok :p Her neyse projenin sonucunu gerçekten merak ediyorum, umarım hüsranla sonuçlanmaz çünkü bu kadar emek, bu kadar maddi sarfiyat bir getirisi olmalı.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merak ettim de. Diyelim ki tutmadı (İnşAllah tutar da) sunucuyu yurt dışına açar mısın ?

Hayır. Tutmazsa reklam yaparım. Her şey reklamdan ibaret. Kötü sunucular bir reklam yapıyor kaç kişi var bak :D

Şehirden küçük bir kare. Şehir yarın akşam bitmiş olur.

Şehir bitmiştir. Yeni bir güncelleme geldi video çeksem mi karar veremedim. Şehir turu ve evcil hayvanları tanıtırım diye düşünüyorum :D

Sizce ?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Hayır. Tutmazsa reklam yaparım. Her şey reklamdan ibaret. Kötü sunucular bir reklam yapıyor kaç kişi var bak :D

Şehirden küçük bir kare. Şehir yarın akşam bitmiş olur.

Şehir bitmiştir. Yeni bir güncelleme geldi video çeksem mi karar veremedim. Şehir turu ve evcil hayvanları tanıtırım diye düşünüyorum :D

Sizce ?
Senin yerinde olsam hergün video atardim. Cidden iyi oluyor.

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu server eğer güzel olursa zevkli olursa büyük ihtimal uzun zaman sonra tekrar minecraft oynayacam. :D

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu server eğer güzel olursa zevkli olursa büyük ihtimal uzun zaman sonra tekrar minecraft oynayacam. :D

Umarım eğlenirsiniz elimden geldiğince iyi yapmaya çalışıyorum.

Çok başarılı BİR Sunucu Çok İcten Dileklerimle Tebrik ederim

Teşekkürler :)

Güncelleme;
  • Şehir tamamen bitti.
  • Bir kaç zindan yapıldı.
  • Pazar sisteminde bir değişiklik olarak; oyundan çıktığınızda 8 saat boyunca pazarınız açık kalacaktır. (Belli bir gümüş ile olacak.)

Bu deve kuşunu kimseye vermem :D