Türkler neden 1.9'a geçmiyor?

Yaşı kücük olanlar kavga edebilir laf atmicam zaten

• Kullanılan toplam oy
    36

GreyderNT

Legend Server is back...
En iyi cevaplar
0
Halen bu konu canlı kaldı mı ya?
Böyle konu açarak Turkey 1.9'a geçmez, geçmeyecek, geçirttmeyiz.

1.7'i seviyordu herkes artık 1.8 vakti, 1.9'a daha çok var. Minecraft 2.0 felan çıkarsa anca 1.9'a geçer bu Turkey.
@BySteve efendisi kendi sürümünü çıkaracakmış baya para verecekmiş, biz de o sürümü kullanırız... :ci: (Türk malı olacak sonuçta)

yasinTTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Demek ki onlar kullanmasını bilmiyorlar :p

Hilelerin en zayıf noktası hilenin bugları bende denemek için kullanmadım değil. oyun öküz gibi kasıyor ve ara sıra deaktif oluyor hile çalıdakilere falan vurmuyor ara sıra bu buglardan hilesiz oyuncular faydalanıp kesiyor hilecileri.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hilelerin en zayıf noktası hilenin bugları bende denemek için kullanmadım değil. oyun öküz gibi kasıyor ve ara sıra deaktif oluyor hile çalıdakilere falan vurmuyor ara sıra bu buglardan hilesiz oyuncular faydalanıp kesiyor hilecileri.
Sen her client birbirinin aynısı mı zannediyorsun :) Sadece bir tane hacked client yok. Ayrıca yaşadığın bu *bug* sadece sana özel de olabilir.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sadece "Bana" özel olmadıgına eminim ve hız nekadar hızlı olursa okadar bug olur.
"Anti-Knockback" modülünü "knowback" olarak bilen birisin hatırlatayım. Ben ise öte yandan hacked clientlarla oldukça fazla vakit geçirmiş, üstelik onların nasıl oluşturulduğunu bilen biriyim. Ve emin olduğum bir şey varsa o da hatalı olduğun. Araştırmanı daha iyi yap ki kendini savunabil.

yasinTTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Anti-Knockback" modülünü "knowback" olarak bilen birisin hatırlatayım. Ben ise öte yandan hacked clientlarla oldukça fazla vakit geçirmiş, üstelik onların nasıl oluşturulduğunu bilen biriyim. Ve emin olduğum bir şey varsa o da hatalı olduğun. Araştırmanı daha iyi yap ki kendini savunabil.

birkaç yorum evel görmüşsündür "Anti-Knowback" yazmıştım "Modülünü "knowback"olarak bilen birisin hatırlatayım" demeye hakkın yok. Biliyor olabilirsin ama Bazı minik clientler ara sıra hata yapıyor Huzuni,vb.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
birkaç yorum evel görmüşsündür "Anti-Knowback" yazmıştım "Modülünü "knowback"olarak bilen birisin hatırlatayım" demeye hakkın yok. Biliyor olabilirsin ama Bazı minik clientler ara sıra hata yapıyor Huzuni,vb.
Dostum, isim vermek istemiyorum ama bir sürü client var denediğim, hiç birinde bahsettiğin türden bir şey yaşamadım. Dolasıyla senin kullandığın client(lar) da veya sende bir hata var. Kısacası Killaura halen olması gerektiği gibi çalışıyor ve avantaj sağlıyor.

yasinTTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum, isim vermek istemiyorum ama bir sürü client var denediğim, hiç birinde bahsettiğin türden bir şey yaşamadım. Dolasıyla senin kullandığın client(lar) da veya sende bir hata var. Kısacası Killaura halen olması gerektiği gibi çalışıyor ve avantaj sağlıyor.

o buglardan sende olmayabilir ama bende ve birkaç kişide oluyor. Mesela biriyle vs atarken bir hileciyle ara sıra vurmayı kesiyor veya çalının arkasınayken ben vuramıyor.

death1369

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
konuyu nereye getirdiniz ya :D helal o degilde zaten bu konuyu açsakta bi yararı olmicak ona üzülüyorum

bertek41

Marangoz
En iyi cevaplar
0
CubeCraft sunucusu bile 1.9 tutmayınca hem 1.8 hem 1.9 yaptı Türkler niye 1.9 server açsın anlamış değilim zaten bungeecord sunucular ayrı versiyonlardaki sunucuları birleştirebiliyor. Örn: cubecrafttaki savaş mantığı server 1.9, 1.8 pvp atmak isteyenleri 1.8. sunucuya viaversion pluginiyle bağlattırıyor. Ama bazı Türkler 1.10 sunucu açmaya yönelmişler (çoğunlukla faction hub yok :/) bence en mantıklısı 1.8 açıp via versionla 1.9 - 1.10 girişleri açmak.