bikkik
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Yok yanlış anladın senSunucuda "Daymınd vip 35 Türk Lirası Sınırsız yemek..." gibi şeyler beklemiyorsun herhalde ? Oyun içinde gerekli bilgiyi alırsınız.
Yok yanlış anladın senSunucuda "Daymınd vip 35 Türk Lirası Sınırsız yemek..." gibi şeyler beklemiyorsun herhalde ? Oyun içinde gerekli bilgiyi alırsınız.
Yok yanlış anladın senBen düz soruyu sorum sana : Sunucunun ayakta kalması için satış yapıcakmsın ?
Benim de vermem gerekiyormu, yoğun bir insanım biliyorsunKapalı beta'ya ihtiyacım olan kişileri aldım fakat bir 15 kişi daha alabilirim. Özel mesajdan kullanıcı adını ve "Neden Blazerd?" sorusuna cevap ver yeter![]()
Benim de vermem gerekiyormu, yoğun bir insanım biliyorsun
Ilk partiyi kaçırdım sanırım.
Umarım "pay to win" olmaz ki sizin yapmayacağınıza inanıyorum. Chocobolar, yaban domuzu vesaire hepsi çok güzel. Birden aklıma geldi de sunucuda silahların kırılabilme olasılığı olacak mı, eğer olursa "repair all veya repair hand" komutu olacak mı ? BaşarılarEvet fakat satacağım şeyler "%25 Seviye Bonusu (3 gün)" gibi şeyler olacak. Onun dışında at kostümleri size özel eğlenceli kafalıklar vs. yani bir şeyler var.
Umarım "pay to win" olmaz ki sizin yapmayacağınıza inanıyorum. Chocobolar, yaban domuzu vesaire hepsi çok güzel. Birden aklıma geldi de sunucuda silahların kırılabilme olasılığı olacak mı, eğer olursa "repair all veya repair hand" komutu olacak mı ? Başarılar
Sadece merakımdan bir soru sormuştum. Benim de fikrim senin fikrinle aynı. O kadar uğraşılmış bir harita kolay olmamalı.Onun yerine böyle bir şey yapılabiliyor mu ? Tamir itemı yaparsın hasar gördüğünde sağ tıklayarak tamir eder belli bi ücret karşılığında.
19 yaşıma giricem, helal olsun yani beni bile heyecanlandırdınDaha kaçırmadınAldım senin adını merak etme. Açılınca haberdar olacaksın
![]()
İnanmıyosan saygı duy ...Beyler Bosuna Gaza Gelmeyin Turkiyede Lapissiz Feksın dısında Hiçbir Sunucu Tutmaz MMORPG kim oynarki lapisli FEKSIN DURURKEN![]()
Tamam kurucu beye söyleyelim sana lapisli fekşın yeri açsın QWE:qew:EWQBeyler Bosuna Gaza Gelmeyin Turkiyede Lapissiz Feksın dısında Hiçbir Sunucu Tutmaz MMORPG kim oynarki lapisli FEKSIN DURURKEN![]()