ChestShop

Optional01

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ChestShop Plugini
SHOP_INTERACTION_INTERVAL: 1000
Böyle Ama Market'den Alışveriş Yaptıklarında TPS Düşüyor Ve Lag Giriyor.
Bu Konuda Yardım Edermisiniz ?

Chestshop > user.db Bölümü Nedir Silersem Nolur ?
Tabelalar Kırılır Mı ?
bir şey Bugda Kalır Mı ?
/lag Yazdığımdaki TPS > 17.47
/tps Yazdığımdaki TPS > 19.92
Plugin Listesi:

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
user.db yi silersen tabelalar çalışmaz. Tabelaların tekrardan yerleştirilmesi gerekir. TPS'in neden düşük olduğunu bilebilmemiz için timings atman lazım, sorun illa ki ChestShop'tır diyemeyiz başka bir plugin de sebep oluyor olabilir.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Belki de iConomy den dolayı. Silmeni öneririm. Tabledana bir şey aldığında o devreye giriyor. Essentials zaten iConomy barındırıyor içinde.

Optional01

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Timings alırsan sorunun ne olduğunu görürüz ona göre hareket edersin. Başka türlü sana yardımcı olabilmemizin pek bir imkanı yok çünkü sorunun kaynağını bilmiyoruz.
Iconomyi Silince /money Aktif Olur Mu Bir Bilginiz Var Mı ?
Timings 1.7.10 Aktif Değil Ne Zaman Aktif Olur Bilginiz Var Mı ?
(Not) Lütfen 1.8.8 Sürümüne Geç Demeyin.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Iconomyi Silince /money Aktif Olur Mu Bir Bilginiz Var Mı ?
Timings 1.7.10 Aktif Değil Ne Zaman Aktif Olur Bilginiz Var Mı ?
(Not) Lütfen 1.8.8 Sürümüne Geç Demeyin.
/money Essentials'ın komutudur elbette aktif olacak. iConomy silersen /eco kullanarak oyuncularına para verebilirsin veya onlardan para alabilirsin. Timings 1.7.10'a gelmeyecek o yüzden good luck.

Optional01

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
/money Essentials'ın komutudur elbette aktif olacak. iConomy silersen /eco kullanarak oyuncularına para verebilirsin veya onlardan para alabilirsin. Timings 1.7.10'a gelmeyecek o yüzden good luck.
Peki Tamam Silebilirim Ama Benim Için Sıkıntı Olan Şey Şu Olur Oyuncuların Parası ?
Para Göndermek Için /pay Oyuncu Miktar Diye Hatırlıyorum.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Peki Tamam Silebilirim Ama Benim Için Sıkıntı Olan Şey Şu Olur Oyuncuların Parası ?
Para Göndermek Için /pay Oyuncu Miktar Diye Hatırlıyorum.
"/pay" komutu bir oyuncunun başka bir oyuncuya kendi bakiyesinden para aktarmasıdır. Bir admin olarak sen bir oyuncuna para vermek istersen "/eco give" komutunu kullanırsın. Sana sıkıntı iConomy'dir diyemiyoruz çünkü elimizde bir bilgi yok. O yüzden iConomy'i silersen ve sıkıntın düzelmezse işler daha da kötüye gidebilir. Silmekte kararlıysan yedeğini almayı unutma. Paralarıda "vault-convert" komutuyla Essentials'a aktarmayı deneyebilirsin.

Optional01

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
"/pay" komutu bir oyuncunun başka bir oyuncuya kendi bakiyesinden para aktarmasıdır. Bir admin olarak sen bir oyuncuna para vermek istersen "/eco give" komutunu kullanırsın. Sana sıkıntı iConomy'dir diyemiyoruz çünkü elimizde bir bilgi yok. O yüzden iConomy'i silersen ve sıkıntın düzelmezse işler daha da kötüye gidebilir. Silmekte kararlıysan yedeğini almayı unutma. Paralarıda "vault-convert" komutuyla Essentials'a aktarmayı deneyebilirsin.
Bende İconomy'den Olduğunu Düşünüyorum Bir Deneyeceğim.
Vault-Convert Nedir/Nedir Nasıl Kullanılır ?
Tam Olarak Ne Yazacağım ?

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bende İconomy'den Olduğunu Düşünüyorum Bir Deneyeceğim.
Vault-Convert Nedir/Nedir Nasıl Kullanılır ?
Tam Olarak Ne Yazacağım ?
/vault-convert adında bir komutu olması lazım Vault'un nasıl kullanıldığını bilmiyorum fakat zor olmasa gerek ufakdan araştırmayı deneyebilirsin herşeyi sormak yerine.

Optional01

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Araştırdım Doğrumu Bilmiyorum.
/vault-convert iconomy7 EssentialsEconomy
Bu Mu ?

Diyelim Ben Bi Oyuncuya /eco give Oyuncu 100 Yaptım.
Bide /money give Oyuncu 150 Yaptım Diyelim.
vault-convert Komutu Ile Paraları Aktarırsam O Oyuncunun 250 TLsimi Olur 150 TLsimi Olur ?