Cevap Vermiyor Hosting Artık Sen Bizi İlgilendirmesin Filen Diyorlar.Buraya soracağına hostingine sorsan şimdiye cevap almıştın bence.
Sen Hep Atarlımı Olucaksın ?Söylediğin komutun doğru olup olmadığını bize sormak yerine yedek alıp kendin test etmeye ne dersin? Burada soru soruyorsun fakat bizimle iş birliği yapmıyorsun üstelik birde sorununu çözebilmemizi bekliyorsun...
Benim yardımlarım olmasaydı o komutu bilebileceğini düşünüyor musun peki? Ben atarlı değilim sana yardımcı olmaya çalışıyorum fakat sen herşeyi bizden bekliyorsun. Ufacık bir çaba bile göstermeden sorununun çözülmesini istiyorsun.Cevap Vermiyor Hosting Artık Sen Bizi İlgilendirmesin Filen Diyorlar.
Sövüyor Givi Cevap Veriyorlar Tickete.
vault-convert Nasıl Yapıcam ?
Sen Hep Atarlımı Olucaksın ?
Ben Emin Olup Yapmak Istiyorum.
Cevap Vermiceksen Susabilirsin.
Evet Sen Söyledin Teşekkür Ediyorum.Benim yardımlarım olmasaydı o komutu bilebileceğini düşünüyor musun peki? Ben atarlı değilim sana yardımcı olmaya çalışıyorum fakat sen herşeyi bizden bekliyorsun. Ufacık bir çaba bile göstermeden sorununun çözülmesini istiyorsun.
Bende sana yedek aldıktan sonra kendin deneyebilirsin diyorum. Daha önce kullanmadığım için neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmediğimden sana bunu söylüyorum.Evet Sen Söyledin Teşekkür Ediyorum.
Ben O Komutu Kullanmayı Bilmiyorum Hiç Denemedim.
Ve Emin Olmak Istiyorum O Yüzden Doğrumu Diye Soruyorum.
Bugda Olabilir Işte Essentials Userdata'yıda Yedek Almam Gerekir.Bende sana yedek aldıktan sonra kendin deneyebilirsin diyorum. Daha önce kullanmadığım için neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmediğimden sana bunu söylüyorum.
Tamamen bütün sunucuyu yedeklemen lazım. Bu komutu daha önce denemiş ve sana kesin bilgi verebilecek birisi olduğunu sanmıyorum bu forumda.Bugda Olabilir Işte Essentials Userdata'yıda Yedek Almam Gerekir.
Ben Sildim Bir Sorun Çıkmadı Reset Olmadı Diyemi ?İlk mesajımda bu sorunun cevabını vermiştim. O dosyayı silersen pluginin verileri gider ve muhtemelen tabelaların yeniden ayarlanması gerekir.