[Yardım]Server açıcam Plugin önerin!

TurkiyeSurvival

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben Minecraft Survival 1.8 , 1.9 server açmak istiyorum? Eklenti olarak hangi plugin önerirsiniz? Server açsam kaç kişi gelir?

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
market yerine oyuncu marketi yapabilirsin insanlar buldukları şeyleri satarlar iç ticaret olur ve hoş olur bence

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Survival açma. Açacaksan da çok sağlam olması gerek. Maalesef Türkiye sunucularında emek sunucular, survival sunucular tutmuyor.

EmreZengin

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bence Survival açma. Açacaksan da çok sağlam olması gerek. Maalesef Türkiye sunucularında emek sunucular, survival sunucular tutmuyor.
Neden kolay sunucular varken, zor sunucular tutsun ki. Adam hileyi serbest yapıyor üstelik mazide kalmış 1.7 ile sunucu açıyor ve emek verilmis sunucuları geçiyorlar. Eğer herkes emek verilmiş zor bir MMO sunucu açsa eminimki sunucu tutar.

Vodie

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eğer Adam Tutulmayacağını Bilmiyorsa (Hakaret Gibi Düşünmeyin) Kötü Buildleri Yapanlar Genellikle Ben Builderim Diyipte Bir Servere Girip Yaptığı Build Fıss Çıkınca Sahibin Yapabileceği bir şey Yok. He Bütün Suç Sahibinde İse Kardeş Madem Bu Sv Tutulmaz Diyorsan Bulaşma Parana Yazık (Anlamadıysanız Kb)