TurkiyeSurvival
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar ben Minecraft Survival 1.8 , 1.9 server açmak istiyorum? Eklenti olarak hangi plugin önerirsiniz? Server açsam kaç kişi gelir?
Dostum gerekli olanlar yüklü zaten eklenti olarak diyorum .Survival Icın Vazgeçilmez Essentials![]()
GriefPrevation başka şeyler yani kutu veya rütbe sistemi gibi diyorumClaim küreği ile alan koruma plugini var ismini unuttum O vazgeçilmez
Tutmuyor bu dediğin defalarca denememe rağmen millet meslekten para kasıyor, ticarette para dönmüyor.market yerine oyuncu marketi yapabilirsin insanlar buldukları şeyleri satarlar iç ticaret olur ve hoş olur bence
Kutu Icın CratePlus KullanabilirsinGriefPrevation başka şeyler yani kutu veya rütbe sistemi gibi diyorum
Neden kolay sunucular varken, zor sunucular tutsun ki. Adam hileyi serbest yapıyor üstelik mazide kalmış 1.7 ile sunucu açıyor ve emek verilmis sunucuları geçiyorlar. Eğer herkes emek verilmiş zor bir MMO sunucu açsa eminimki sunucu tutar.Bence Survival açma. Açacaksan da çok sağlam olması gerek. Maalesef Türkiye sunucularında emek sunucular, survival sunucular tutmuyor.