xFallPvP Rehber Alımları

TörkişNeym

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Uğur
Soyadınız: Cebeci
Yaşınız: 13
Skype adresiniz: ugur.pvp1
Mikrofonunuz var mı: evet
Oyun içi isminiz: iTurkishWinner
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3 yıldır ancak 1 sene boyunca internetsiz olduğum için işim gücüm build olmuştu ve bende kendimi geliştirdim.Ondan sonra 2 ay boyunca pvpyi öğrendim 22 aydır profesyonel olarak pvp oyuncusuyum. Bunun yanında MCSG serverinde son 3 ayda Moderator olarak görev yaptım.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Eski hesabımda 1 yıldır şu an bu hesaba yeni geçtim (pre ismi değişti)
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Aslında tek sorun aktif olamayan yetkililer
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): alıcaktım ama bunu gördüm yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): HallowenPvP adlı serverde Adminim. Ve daha önceki sorularda belirttiğim gibi MCSG serverinde son 3 ayda Moderator olarak görev yaptım.En Eskisi AiresPvP'de şöle gittim Rehber-Moderator-Admin-BasAdmin-Kurucu(Kurucu yetkisini para ile destek yaptım).
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet yeterince olgun olduğumu düşünüyorum kişilik olarak ve insanlara elimden geldiği kadar saygılı davranırım."Elimden geldiği kadar" bu ne demek diyebilirsiniz aileme küfür edilmediği sürece "siz"konumundan düşürmem.Çünkü her insan saygıyı hak eder...
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Server mükemmel ve bu başarıya ortak olmak onun sürmesine devam edilmesine yardım etmek istiyorum. İnsanlar aktif olmayan yetkililer yüzünden sunucuyu listeden siliyor bunu engellemek isterim.
Ve sunucunun gelişmesine yardım etmek bana şeref duygusu verir
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): EVET çünkü size saygılı davranacağım.Yaş ortalamasını belki düşürebilirim ama sizin için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Ve sizlere yardım edeceğim nasıl olursa olsun yapabiliceğim bir şeyse neden olmasın
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Saygılı,Mütevazi,Aktif,Bilgili bir insanım en azından öyle düşünüyorum.
Teknik bilgimde var yeterince serverde kurallara uyuyorum ve serverin geleceğine her şeyimle,her yerimle inanıyorum.
Aynı şekilde iyi bir oyuncu olduğumu düşünüyorum Hile & Makro davranışları ile ilgili çok deneyimim var bazı hileler sistemi kekliyebiliyor bende o insanları anlayabilecek tecrübeye sahibim.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Sürekli belirttiğim gibi saygılı örnek :
- Oyuncu : Mod(iTurkishWinner) bir şey sorucam (insanlar böyle)
- Ben (iTurkishWinner) : Rahatlıkla sorabilirsin bir sıkıntı mı var
- Oyuncu : Serverinize alım varmı ?
- Ben : 17.05.2017 tarihine kadar belirli aralıklarla duyurusu yapılan bir site var az sonra çıkar bakarsın
- Oyuncu : Tamam, Teşekkürler
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: XKMBG (var mı tam anlamadım varsa özür dilerim)
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Neyin silinip neyin silinmeyeceğine siz karar verirsiniz bana göre bug olan bir şey size göre olmayabilir.

EK OLARAK : Sunucunuz çok popüler bir server maddi destek yapabilirim 50 TL bunu da eklemek istedim ve nokta kullandım cümle ayırmak için

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Adınız: Musa
Soyadınız: Keskin
Yaşınız:17
Skype adresiniz: live:musaugur1
Mikrofonunuz var mı: Hayır
Oyun içi isminiz: BlondeCow & UltraBoss
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 7
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Hile korumanızı bypassladığımızdan beri oynuyoruz :p
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Şahsen hile korumasını bypassladığımız günden beri çok iyi buluyoruz
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): 3-4 Türk sunucularında 2 tane de yabancı sunucularında moderatörlük yaptım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü sunucunuzdaki hile korumanızı bypasslıyoruz ve bunu engellemek istiyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Neden olmasın :?
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Hile korumanızı güzel bir şekilde bypasslıyabilmemiz
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır ban yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Mute yemişimdir gg den
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyunculara karşı davranışım iyidir online olurum genellikle
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: tabii iyi anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: güzel bir hile koruması kullanmak :)
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: sizin kullandığınız hile korumasını :p
3 cümle istiyoruz tek kelime yazıyorsunuz. Hile koruması bypasslıyorsunuz demek hınzırlar..

FurkanKircaa

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Furkan
Soyadınız:Şencan
Yaşınız:14
Skype adresiniz:kaynaksu.12
Mikrofonunuz var mı:Evet,var.
Oyun içi isminiz:FurkanKircaa
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3-4 yıldır Minecraft oyuncusuyum,ve en çok bulunduğum serverlar:Faction,PvP,Skywars.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):07.06.2015 tarihi,yani 2015'in son aylarından beri varım,yani baya oynuyordum serverınızda.Hatta eski "FallenPVP" ' yi,eski zamanları çok iyi hatırlıyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Çok iyi buluyorum,inşallah ilerde daha iyi yerlere varırsınız,her zaman en iyi olursunuz,çabuk gelişir,çabuk büyürsünüz.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Almayı düşünüyordum,fakat yetkili formu doldurmak istedim,yinede şansımı denemek istedim.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Eskiden bir serverda builderlık yapıyordum ve diğer bir serverda da moderatördüm.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet,kendimi yetkili olmaya,ve görevimi yerine getirmek istiyorum,süper yerlere varmak istiyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Çünkü,bu sunucuyu çok seviyorum,kaliteli bir server,bütün yetkililerin yerini doldurmak isterim zaten bayadır(07.06.2015 açılış tarihinden yani 2015 son aylarında vardım) serverdayım.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet,kesinlik ama kesinlikle uyum sağlayabileceğimi düşünüyorum,hiç pişman olmazsınız,serverınız benim sayemde daha da kaliteli olabilir.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Saygılıyım,büyüklerime,yetkililere her zaman saygılıyım,fakat kötü söz kullanmam gerekirse kullanırım.Hiçbir insan karşılıksız kalmamalıdır.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet yedim "Küfür" "Truce diye boş yere banlandım ama ikna edemedim"
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):"Küfür" bir başka sebep var,fakat bilmiyorum.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Saygılı,iyi çevre,her servera girdiğimde selam verir,oyuncuları iyi görüşle,zevk ile karşılarım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet,iyi anlaşırım bir üst soruda anlattım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Sunucuya birçok şey eklerdim,oyuncuların istediği şeyler,anket ile oylardım ve oyuncuların istediği pluginler istediği şeyler,serverı daha kaliteli yapardım.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Benim eskiden günlerim vardı serverda :(,bir zamanlar puan "Diamond"(elmas) ile çalışıyordu,ozamanlar herkes diamondlarını dağıtırdı,bazıları fly açardı.Bir gün bende fly açmak isterdim,fakat yetkim yokdu ozaman ininal kartım,veya ödeme yolumda, yoktu.Yetki falan alamıyorudum,bende spawn da blokların üstüne çıkıp chat'a şöyle yazardım "Spawnda diamond dağıtımı var gelin" yazardım ve herkes gelirdi.Bende diamondlarımı dağıtırdım.İşte o anı tekrardan yaşamak için bir anket yapıp oyuncuların kararı ile hangi karar çıkarsa onu yapardım ve bende o günümü tekrardan gerçekleştirmek isterdim.

iPeetaTaha

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Taha
Soyadınız:Şentürk
Yaşınız:14
Skype adresiniz:muhammettaha.senturk
Mikrofonunuz var mı:Evet
Oyun içi isminiz:iPeetaTaha_V2
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):6-7 Ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Bazı eksikliklerine rağmen gayet iyi.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Iron Donor
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):WhiteMC
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Kurallara karşı gelenleri banlamak/mutelemek.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Hile kullanmıyorum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet her çeşit muteyi yedim saymaya gerek yok galiba :D
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Herkese hakkettiği şekilde davranırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Daha fazla donor
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:300+ pingde atılmayı silmek isterdim.

Bugytaco

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Sizin serverınızı ilk açıldığından beri takip ediyorum blok buglarında felan yardımcı ola bilirim uhcyle sg bazen karışıyo ffa ya yenilikler var aklımda alırsanız hem sizin için hem benim için iyi olur sizin serverınızı çok seviyorum ne lzmsa yaparım skype: hermairofical-bugra pls alımları bayadır bekliyodum :) <3

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sizin serverınızı ilk açıldığından beri takip ediyorum blok buglarında felan yardımcı ola bilirim uhcyle sg bazen karışıyo ffa ya yenilikler var aklımda alırsanız hem sizin için hem benim için iyi olur sizin serverınızı çok seviyorum ne lzmsa yaparım skype: hermairofical-bugra pls alımları bayadır bekliyodum :) <3
Alımları bekliyordum diyorsun ama adam gibi doldurmuyorsun formu.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Adınız: Enes
Soyadınız: Yüzüak
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: Fasténg
Mikrofonunuz var mı: Hayir
Oyun içi isminiz: FullForceHD (Degisebilir)
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5-6 yildir
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 3 yıl önce oynamistim
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucu güzel. Lag pek yok. Yetkililer ilgileniyo.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Malesef
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): HasPvP – Moderator BeySky – UstaRehber LifeMC – UstaRehber – SpeedPvP - Admin
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Hissediyorum bu isi bayagadir yapıyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucu güzel. Oyuncular da iyi . Bu ortamda calismak daha iyi gibi.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Tabikide. Zaten tanidigim fln var.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Ayıran sey tecrübeligim ve adaletli olmam.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Yedim sebebi laf sokuyoduk diyordum mutelendim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Adaletli yaklasirim. Güzel bir dille ve en önemlisi adiyle hitap ederim (nicki değil)
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Anlasirim.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Eklemek istediğim yok.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silincek bir sey olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleme:

Ahmet_IK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ahmet İlbey
Soyadınız: Karahan
Skype adresiniz: proteam2626
Mikrofonunuz var mı: Var Fakat Bilgisayarimin Ses Sistemi Bozuk Ses Duyamiyorum Sizinle Tel.'den Konusurum
Oyun içi isminiz: Fatih_Gaming Ama İsmini 10 Gün Sonra AhmetIK Yapacagim (Premium)
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5 Yıldır
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 Ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Müthis, Güzel, Tatlı Bir PvP Sunucsu
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Ayyıldız PvP'De Mod Olmustum 1,5 Sene
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Tabii Ki :)
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Server'e Benimde Katkım Bulunsun!!
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Her Yere Uyum Sağlarım :)
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Tecrübeli, Aklı Basında Ve Liderlik Hissim Gelişmiştir
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Saygılı, Hoşgörülü, Sevgi Dolu Davranırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Tabii Ki
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Score Boardaki (Feather Board) xFall Yazisi Düzenlenilebilir :)
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silmeye Gerek Yok Bir Şeyi :)

NCrystalSu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Nazlı
Soyadınız: Altınbıçak
Skype Adresiniz: [email protected]
Mikrofonunuz var mı: Evet, her şeyi karşılayacak iyi ve düzgün bir mikrofonum var.
Oyun içi isminiz: PrimcekGirl
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 2 (İki) veya 2 (İki) buçuk senedir oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Tam hatırlamıyorum fakat XFALLPVP'Yİ bir kaç gündür oynuyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucuyu güzel buluyorum , Türk sunucusu olduğu için gayet iyi bir sunucu , sunucuda bug vs. varsa ve düzeltilirse gerçekten daha iyi olacağını düşünüyorum ve bu türk sunucusu XFALLPVP'Yİ daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum.
Sunucuda yetkini var mı (donor): Sunucuda donor vs. her hangi bir yetkim bulunmamakta :)
Nerelerde yetkilisiniz veya yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Daha önce birçok sunucuda yetkili oldum fakat şunu söylemem gerekirse son 1 (bir) ay içinde KromPvP'de moderator oldum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet XFALLPVP'de kendimi yetkili olmaya hazır hissediyorum.
Neden bu sunucu'da yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü bu serveri çok ve çok iyi gördüm , adaleti vs. sağlamak için yetkili olmak istiyorum.
xFall yetkili takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz(zorunlu): xFall yetkili takımına uyum sağlayacağımı düşünüyorum çünkü çabuk ısınan bir insanım kısaca evet yani sağlayacağımı düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Beni diğer oyunculardan ayıran şey Huyum ve Tecrübem herkes bilir ki her insanın huyu farklıdır ve Tecrübesi farklıdır :)
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): xFallPvP'de servere katıldığımdan berli ban yemediğimi belirtmek isterim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): xFallPvP'de servere katıldığımdan berli 1 kere mute yedim bunun sebebi FFA'da ''gg,l,loser'' gibi şeylerin yazılmasının yasak olduğunu bilmediğim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): xFallPvP'de oyunculara davranışım gayet iyidir, iyi geçinebilirim oyuncuların sorunlarını vs. çözerek oyuncularla ısınmamı kısa sürede sağlayabilirim.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşabilirim , dediğim gibi kısa sürede ısınabiliyorum ve yetkililerin'de bana ısınacağını farzediyorum :)
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Yetkili olursam sunucuya Survival Games vs. minigamesler eklemek isterim bunun haricinde her hangi bir şey istemem minigamesler'de gelirse sunucuya tadından yenmez :)
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Yetkili olursam sunucudan her hangi bir şey silmek istemem nedeni çok iyi bi server ve boş bir tarafı yok yani silincek her hangi bir şey yok :)

Son düzenleme: